Usi rapide din PVC pentru spatii comerciale si industriale

Usi rapide industriale din PVC pentru interior si exterior cu impachetare sau cu roluire. Usi industriale cu ridicare rapida.

Cere oferta de pret
Usi rapide din PVC pentru spatii comerciale si industriale

Usi de mare viteza, performanta ridicata pentru cerinte mari

Mediile industriale solicitante necesita solutii de inchidere de inalta performanta. Usile noastre inovatoare, de mare viteza, sunt construite pentru a indeplini cerinte operationale extreme, pentru a imbunatati eficienta, siguranta si igiena, climatul interior, pentru a economisi energie si pentru a controla temperatura interioara si cea exterioara.

Sunt perfecte pentru spatii de productie, depozitare frigorifica, camere, locuri cu trafic intens, in locuri unde se cere deschidere si inchidere frecventa. Arunca o privire la selectia noastra de usi rapide pentru a gasi ceea ce se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Pentru exterior se utilizeaza usi rapide din PVC cu impachetare, cel mai des folosite, iar in interior, usi rapide industriale cu roluire. Mantaua este impartita pe mai multe segmente si se ridica in partea de sus. Usa cu deschidere rapida se foloseste pentru a izola atat termic, cat si fonic, spatiile industriale, fiind una dintre cele mai populare solutii de inchidere.

Modele usi rapide din PVC

Realizate pentru a se monta in spatii reduse, usile rapide din PVC sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (tip supermarket, cash & carry, magazine de imbracaminte sau reprezentante auto).

Usi rapide pentru exterior cu impachetare

Usile industriale cu ridicare rapida pentru exterior, SPEED PACK, sunt usi cu impachetare realizate din PVC. Usa este impartita pe mai multe segmente si se ridica impachetandu-se in partea de sus. Sunt folosite pentru a izola termic si fonic spatiile industriale si previn intrarea insectelor si a pasarilor.

 • - Viteza de ridicare - coborare: 1 m./sec. (se reduce proportional in cazul unor cerinte particulare).
 • - Rezistenta la vant pana la 60 Km./h (la cerere se poate proiecta usa si pentru alte valori).
 • - GARANTIE: 1 an sau 100.000 de cicluri de lucru
Usi rapide pentru exterior cu impachetare, SPEED PACK

Usi cu ridicare rapida pentru exterior, SPEED ROLL

Usa cu ridicare rapida SPEED ROLL, pentru exterior, este o usa cu roluire, se imparte pe segmente si se ridica infasurandu-se pe un ax.

Structura independenta realizata cu profile din otel galvanizat la cald. Margini pentru ghidaje din profil PVC rigid, negru, pentru a reduce uzura mantalei. Manta flexibila in tesatura de poliester, PVC dublu, clasa 2, cu autoextinctie, ignifugat, prevazuta cu buzunare sudate la cald pentru tevi de ranforsare si un rand de ferestre transparente pe al treilea sector (la inaltimea ochilor). Viteza de ridicare - coborare: 0.6-0.7 m./sec. Rezistenta la vant pana la 40 Km./h (depinzand de dimensiunile usii).

Usi cu ridicare rapida pentru exterior, SPEED ROLL

Usi rapide pentru interior - EASY ROLL

Usile industriale rapide pentru interior sunt impartite pe mai multe segmente si se ridica infasurandu-se pe un ax. Sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale.

 • 1 pereche de fotocelule.
 • 2 lampi de semnalizare 24V.
 • Senzor de muchie electronic (safety edge) montat in chederul de cauciuc inferior, cu panou propriu de control.
 • Buton de START extern + buton de urgenta STOP rosu.
 • Viteza de ridicare - coborare: 0.6-0.7 m./sec.
Usi rapide pentru interior - EASY ROLL

Tipuri de usi rapide PVC industraiale cu ridicare rapida

Tip usaUtilizare ExternaUtilizare Interna
SPEED PACKSPEED ROLLEASY ROLL
Tipul strangeriiimpachetareroluire
Viteza de urcare/coborare1 m/s0.6-0.7 m/s 0.6-0.7 m/s
Rezistenta la vant60 Km/h40 Km/h - 
Garantie1 AN sau 100.000 cicluri

Dispune de o gama variata de usi rapide industriale care sunt concepute ca elemente de separare a zonelor cu trafic continuu si intens, asigurand, in toate cazurile, izolarea corecta.

Asiguram distributie si montaj usi rapide industriale: Timisoara, Targu Jiu, Valcea, Bucuresti, Slatina, Pitesti, Craiova, Sibiu, Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Oradea la preturi foarte bune.

Culori disponibile

 • alb (similar RAL 9016),
 • portocaliu (similar RAL 2008),
 • galben (similar RAL 1021),
 • crem (similar RAL 1014),
 • albastru (similar RAL 5002),
 • verde (similar RAL 6016), rosu (similar RAL 3002),
 • gri (similar RAL 7038);
 • alte culori, daca sunt disponibile, la cerere.