Usi cu ridicare rapida. Usi industriale rapide cu impachetare sau roluire

Usi industriale cu ridicare rapida

Usi rapide din PVC cu rulare pentru interior si exterior

Usile industriale cu ridicare rapida sunt realizate din PVC, iar dupa modul de ridicare sunt impartite in doua categorii: usi cu impachetare si usi cu roluire. Usile rapide cu impachetare sunt cel mai des folosite pentru exterior, iar cele cu roluire in interior. Mantaua usilor rapide e impartita pe mai multe segmente si se ridica in partea de sus. Usile cu ridicare rapida sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic, spatiile industriale, fiind una dintre cele mai populare solutii de inchidere.


Realizate pentru a se monta in spatii reduse, usile rapide din PVC sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (tip supermarket, cash & carry, magazine de imbracaminte sau reprezentante auto).

Modele usi industriale rapide din PVC

SPEED PACK - Usi industriale rapide pentru exterior cu impachetare

Usile industriale cu ridicare rapida sunt realizate din PVC, sunt impartite pe mai multe segmente si se ridica impachetandu-se in partea de sus. Sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale. Aceste usi previn intrarea in spatiile industriale a insectelor si a pasarilor

Usile cu ridicare rapida au fost realizate pentru a se se putea monta in spatii reduse si sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (supermarkets, cash&carry, magazine de imbracaminte, reprezentante auto).

Usi cu ridicare rapida pentru exterior cu impachetare

SPEED ROLL - Usi industriale rapide pentru exterior

Usile cu ridicare rapida pentru exterior au fost construite pentru a se se putea monta in spatii reduse si sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (supermarkets, cash & carry, magazine de imbracaminte, reprezentante auto).

Usile sunt impartite pe mai multe segmente si se ridica infasurandu-se pe un ax. Usile cu ridicare rapida sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale. Aceste usi previn intrarea in spatiile industriale a insectelor si a pasarilor.

Usi industriale rapide pentru exterior

Usi industriale rapide pentru interior EASY ROLL

Realizate din PVC, usile industriale cu ridicare rapida pentru interior sunt impartite pe mai multe segmente si se ridica infasurandu-se pe un ax. Sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale.

Construite special pentru a se putea monta in spatii reduse, sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (supermarkets, cash&carry, magazine de imbracaminte, reprezentante auto) si acolo unde este nesara separarea spatiului de vanzare de spatiul de dezpozitare.

Usi industriale rapide pentru interior

Tipuri de usi industriale rapide

Asiguram distributie si montaj pentru usi cu ridicare rapida in Targu Jiu, Rm Valcea, Bucuresti, Slatina-Olt, Dolj, Timis, Timisoara la preturi foarte bune.

Tip usaUtilizare ExternaUtilizare Interna
SPEED PACKSPEED ROLLEASY ROLL
Tipul strangeriiimpachetareroluire
Viteza de urcare/coborare1 m/s0.6-0.7 m/s 0.6-0.7 m/s
Rezistenta la vant60 Km/h40 Km/h - 
Garantie1 AN sau 100.000 cicluri

Culori disponibile

  • alb (similar RAL 9016),
  • portocaliu (similar RAL 2008),
  • galben (similar RAL 1021),
  • crem (similar RAL 1014),
  • albastru (similar RAL 5002),
  • verde (similar RAL 6016), rosu (similar RAL 3002),
  • gri (similar RAL 7038);
  • alte culori, daca sunt disponibile, la cerere.

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale

Cu o experienta de peste 12 ani, te asiguram ca beneficiezi de cea mai buna consultanta si orientare catre produsele de care ai nevoie!