Grilaje metalice cu lamele, tuburi si grilaje tip rulou

Grilaje metalice antiefractie, sigure si eficiente in orice context. Aspect elegant, adaptabilitate usoara la orice locatie.

Cere oferta de pret
Grilaje metalice cu lamele, tuburi si grilaje tip rulou

Grilaje metalice antiefractie, sigure si eficiente in orice context

Grilajele metalice cu protectie antiefractie sunt destinate spatiilor comerciale si magazinelor stradale, dar, pot fi folosite si la case sau apartamente, in special daca sunt la parter, pentru o protectie sporita. Ferestrele pot fi protejate antiefractie cu grilaje fixe. Grilajele de acest tip - fixe - pot fi realizate din tuburi ondulate sau drepte, cu rama ce se poate fixa pe tocul ferestrei ce se doreste protejata. Dimensiunile pot acoperi orice cerere a clientilor, vizavi de ferestrele obisnuite pentru constructii civile.

Modele grilaje metalice

Grlilajele metalice sunt realizate din otel galvanizat si pot fi actionate electric sau manual. Datorita aspectului elegant se adapteaza oricarei locatii, nu au dimensiuni standard, ci se stabilesc punctual, in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat. Unde este nevoie de siguranta si de transparenta, se folosesc grilaje metalice tip rulou, foarte avantajoase ca si pret.

Delimitarea magazinelor din centrele comerciale si protejarea vitrinelor stradale reprezinta cele mai des intalnite utilizari ale grilajului de tip rulou. Grilajele metalice sunt folosite si pentru separarea spatiilor in cladiri de birouri de tip "open space" sau a spatiilor de parcare

Grilaje metalice cu tuburi drepte

Grilajele metalice cu tuburi drepte reprezinta o varianta eficienta pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile grilajelor sunt realizate din otel galvanizat. Distanta dintre 2 tuburi orizontale este de 120 mm, iar diametrul tuburilor este de 14 mm. Greutatea grilajului metalic realizat cu tuburi drepte este de 5.7 Kg/mp. Aceste sisteme de inchidere au un design placut si o siguranta maxima.

Grilaje metalice cu tuburi drepte

Grilaje metalice cu tuburi ondulate

Grilajele metalice cu tuburi ondulate reprezinta o varianta eficienta pentru inchiderea spatiilor. Tuburile grilajelor sunt realizate din otel galvanizat. Distanta dintre 2 tuburi orizontale este de 120 mm, iar diametrul tuburilor este de 14 mm. Greutatea grilajului metalic realizat cu tuburi drepte este de 11 Kg/mp.

Tuburile si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL, insa doar in functie de dimensiuni. Vopsirea se va face in camp electrostatic. Caseta grilajului se confectioneaza din tabla de otel galvanizat si are forma patrata. Se poate realiza pana la latime maxima de 4 ml.

Grilaje metalice cu tuburi ondulate

Grilaje metalice cu lamele pline

Grilajele metalice cu lamele pline sunt utilizate pentru a crea o bariera solida si opaca. Fiecare lamela este realizata din otel galvanizat si are inaltimea de 116 mm. Lamelele sunt disponibile in 4 variante de grosimi ale tablei, de la 0,7mm pana la 1,2mm

Lamelele si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL. Vopsirea aceastora se va face in camp electrostatic. Caseta grilajului Se confectioneaza din tabla de otel galvanizat si are forma patrata. Se poate realiza pana la latime maxima de 4 ml.

Grilaje metalice cu lamele pline

Grilaje metalice cu lamele perforate

Grilajele metalice cu lamele perforate sunt utilizate pentru a crea o bariera solida, insa cu posibilitatea unei aerisiri usoare. Fiecare lamela este realizata din otel galvanizat si are inaltimea de 116 mm. Lamelele sunt disponibile in doua variante de grosimi ale tablei, de 0,9mm si 1,1mm

Grilaje metalice cu lamele perforate

ProfiLight - Grilaje tip rulou transparente

ProfiLight este un grilaj metalic, tip rulou, transparent, pentru inchiderea spatiilor. Ofera o combinatie eficienta de siguranta si transparenta in acelasi timp. Sistemul este certificat conform standardelor EN 13 241 -1, clasa M2. ProfiLight poate fi folosit atat pentru delimitarea spatiilor interioare, cat si pentru securizarea vitrinelor magazinelor stradale.

Cele mai dese utilizari sunt pentru inchiderea teraselor, piscinelor, serelor si a foisoarelor. In cazul folosirii in spatii comerciale, cele mai dese utilizari sunt pentru delimitarea spatiilor in: magazine in cadrul galeriilor comerciale, hoteluri, restaurante, banci, farmacii si cladiri de birouri.

ProfiLight - Grilaje tip rulou transparente

Beneficii grilaje metalice

Noile variante constructive cu lamele, tuburi si profile metalice reprezinta o gama de produse ce poate acoperi toate nevoile de siguranta atat pentru zona comerciala, cat si pentru uzul casnic. Marele avantaj al grilajelor metalice tip rulou este faptul ca atunci cand nu sunt necesare, covorul metalic se ruleaza in partea de sus, lasand spatiul complet deschis.

Eficienta grilajelor metalice este data de rezistenta materialelor din care sunt realizate si de gradul ridicat de protectie antiefractie. In acelasi timp, actionarea electrica le face usor de utilizat de catre oricine, iar atunci cand nu sunt necesare, acestea pot fi ridicate, rulandu-se pe un ax in partea de sus.

Grilajele metalice pot fi realizate in mai multe variante: cu lamele, tuburi sau profile cu insertii din policarbonat. Toare componentele vizibile se pot vopsi in orice culoare RAL. Atunci cand functia principala, cea de siguranta, nu este necesara, grilajele se pot ridica, lansand spatiul liber.

Asiguram distributie si montaj grilaje metalice: Timisoara, Targu Jiu, Valcea, Bucuresti, Slatina, Pitesti, Craiova, Sibiu, Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Oradea la preturi foarte bune.