Usi rulou pentru garaj cu actionare electrica

Usi tip rulou electrice, solutia optima pentru garaje unde nu poti instala o usa standard. Sistem complet.

Usi rulou pentru garaj cu actionare electrica, sistem complet

Usi garaj tip rulou, sistem complet, inclusiv operator

Usa rulou se deschide vertical si necesita un spatiu minim in interiorul garajului. Se poate monta pe orice gol, chiar daca nu exista grinda. Tavanul ramane liber si poate fi utilizat pentru lampi sau ca spatiu suplimentar de depozitare. Se livreaza doar cu actionare electrica. Motorul universal permite si actionarea manuala cu manivela in cazul unei pene de curent.

Asiguram distributie si montaj usi rulou pentru garaj

Optiuni de configurare usi garaj rulou

Usile de garaj tip rulou sunt realizate din lamele de 77 mm, din aluminiu la exterior si spuma poliuretanica la interior si sunt ideale acolo unde o usa sectionala nu poate fi instalata. Usile pot fi echipate cu lamele cu gemulete pentru a oferi o sursa de iluminat natural in interiorul garajului sau cu grile de ventilatie, pentru a asigura o flux constant de aer proaspat.

Culori disponibile

Culorile in care poate fi produsa o usa garaj rulou sunt:

Usa rulou pentru garaj cu actionare electrica, optiuni culori

Siguranta: antiefractie, anticadere si antiobstacol

Usa rulou pentru garaj este dotata cu arcuri antiefractie – actiunea acestora consta in blocarea covorului de lamele cand se actioneaza cu forta.

In plus, pentru evitarea accidentelor si lovirilor in cazul in care o persoana sau un obiect se afla in spatiul usii in timpul coborarii, se foloseste un sistem de siguranta antiobstacol cu senzor in chederul inferior. La intalnirea unui obstacol, usa se opreste.

La fel de important pentru o siguranta sporita este si sistemul de siguranta anticadere, care intervine in caz de urgenta – sustinand suplimentar usa.

Motorul ideal: in functie de dimensiuni si greutate

Alegerea motorului ideal pentru fiecare usa rulou in parte, astfel incat sa functioneze optim, se face cu ajutorul unui program de la furnizor. Decizia in ceea ce priveste motorul se ia automat, in functie de inaltimea, latimea si greutatea lamelei – astfel, nu exista erori.

Avantaje usi garaj rulou

Avantajul unei usi de garaj tip rulou este dat de montajul foarte permisiv. Lamelele ruloului se strang intr-o caseta superioara ce poate fi montata atat la exterior cat si la interior, iar, restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, sunt mult mai usor de respectat.

Sunt prevazute cu motoare tubulare care pot fi actionate prin: telecomanda, selector cu cheie, buton de perete sau printr-un modul de comanda prin tehnologia GSM. In plus, usa tip rulou poate fi accesorizata cu: sistem de fotocelule, senzor de muchie „Safety Edge”, semafor rosu.

Calcul pret usa garaj rulou