Produse in categoria rezidential

Automatizarile pentru domeniul rezidential - usi de garaj, porti - sunt utile atunci cand iti construiesti o casa sau o renovezi. Concepute pentru a aduce un plus de valoare si siguranta locuintei tale, sistemele de inchidere si deschidere automate, umbrire, sunt primul pas catre o casa inteligenta.

O locuinta cu porti automate, nu ofera doar avantajul confortului personal, ci adauga prestigiu si valoare proprietatii tale. Tehnologia se schimba mereu si dezvoltam continuu gama de produse pentru a va pune la dispozitie cea mai inovatoare tehnologie de automatizare pentru locatiile rezidentiale.

Usi de garaj

-35%Usi de garaj sectionale rezidentiale

Porti aluminiu

-30%Porti si garduri din aluminiu

Copertine

Copertine retractabile si pergole, sisteme de umbrire

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare, TermoStoruri

Automatizare porti

Automatizari porti

Tamplarie PVC

Tamplarie PVC

Produse in categoria industrial

Spatii caracterizate de un tranzit intens, activitati de incarcare si descarcare, necesita solutii de calitate. Fiecare categorie de produse pentru zona industriala implica existenta unor actionari electrice si sisteme de siguranta performante, capabile sa faca fata oricaror solicitari de utilizare intensiva.

In functie de specificul activitatilor de productie, sistemele instalate trebuie sa fie adaptabile si usor de integrat in orice mediu, chiar si in cele cu un grad de poluare mai ridicat. Solutiile furnizate de Paticlic sunt de incredere in toate situatiile prezentate mai sus si recomandate de specialisiti in domeniu.

Usi industriale

Usi industriale sectionale pentru hale

Usi rapide PVC

Usi industriale cu ridicare rapida

Usi rezistente la foc

Usi rezistente la foc

Tehnica de incarcare

Tehnica de incarcare

Grilaje metalice

Grilaje metalice

Cortine RF

Cortine RF (rezistente la foc)