Tamplarie PVC, ferestre si usi cu geam termopan

Tamplarie PVC cu geam termoizolant la preturi mici. Reduceri mari la termopane in Timisoara si Targu Jiu.

Cere oferta de pret
Tamplarie PVC ieftina, ferestre, usi, termopane Targu Jiu, Timisoara

Tamplarie PVC de calitate superioara, Rehau - Salamander

Furnizam produse de cea mai buna calitate, cu design atractiv si pret accesibil, pentru fiecare proiect de constructie ce include tamplarie PVC. Oferta noastra cuprinde profile din PVC cu 4, 5, 6, 7 camere, sau aluminiu, cu geam termopan dublu sau triplu, care acopera toata gama de cerinte atat din punct de vedere estetic cat si functional. Poti selecta cu usurinta tamplaria si accesoriile potrivite care intrunesc necesitatile tale de stil si spatiu.

Descopera confortul si eficienta superioara oferite de tamplaria PVC cu 4, 5, 6 sau 7 camere, echipata cu geam termopan dublu si triplu. Aceste produse reprezinta alegerea ideala pentru cei ce apreciaza economia de energie si un mediu interior placut.

Garantia lucrarilor – sistem german de tamplarie PVC

Sistem german de tamplarie PVC Timisoara si Targu Jiu

Tamplaria PVC ofera siguranta si securitate, economii mari de energie, are costuri reduse de intretinere si este usor de curatat. Este un produs igienic, reciclabil cu impact redus asupra mediului inconjurator, ofera protectie fonica buna si poate fi folosit in orice zona climatica.

Pentru garantarea calitatii lucrarilor folosim profile din PVC produse in Germania, REHAU si SALAMANDER cu trei, patru, cinci, sase sau sapte camere. Sunt tratate antistatic si care au o durata de viata de peste 50 de ani. Armatura ocupa un rol esential iar o feronerie de proasta calitate va afecta in timp functionalitatea ferestrelor sau a usilor. Feroneria folosita este nemteasca, produsa de firmele ROTO, SIEGENIA sau WINKHAUS este deosebit de fiabila si garantata 15 ani. Asiguram distributie si montaj tamplarie PVC cu geam termopan in: Timisoara, Targu Jiu, Valcea, Bucuresti, Slatina, Pitesti, Craiova, Sibiu, Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Oradea la preturi foarte bune.

Feronerie tamplarie PVC - Termopane Timisoara, Targu Jiu

Feronerie Roto NT

Tamplarie PVC Timisoara - Feronerie Roto-NT

Cea mai buna feronerie oscilo-batanta

Roto NT stabileste noi standarde de protectie. Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara. Se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Astfel pot fi realizate toate tipurile de ferestre cu un spectru de componente relativ mic. Etansarea ramelor se realizeaza prin mecanismul cu cremon cu inchidere in cel putin trei puncte.

Feronerie Siegenia

Termopane Timisoara Feronerie Siegenia

Siegenia - pentru ferestre moderne

Compania SIEGENIA FRANK KG reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de feronerie pentru ferestre din inteaga lume. SIEGENIA-AUBI este un sistem complet care satisface toate cerintele. In functie de sistem Siegenia produce doua tipuri de feronerie:
- oscilo-batant lateral pe verticala;
- S-ES, cu blocaj oscilo-batant, pe orizontala.

Cu noile finisaje ale suprafetei din Titaniu Argint si Otel Inoxidabil, Sigenia AUBI corespunde cerintelor pentru un design de prim rang.

Feronerie WINKHAUS

Termopane cu Feronerie WINKHAUS PVC

WINKHAUS - noua generatie de feronerie

Provenita de la WINKHAUS - activPilot - cuprinde toate solutiiile intr-un singur sistem, care in viitor va deveni un nou standard.

Bazat pe tehnica autoPilot s-au optimizat in continuare toate avantajele apreciate ale acestei generattii – indiferent ca este vorba despre sigurantta foarfecelui, piesele lungi ussor de prelucrat sau inchiderea progresiva a foarfecelui.