Usi antifoc multifunctionale, usi rezistente la foc

Usi rezistente la foc cu reale proprietati pentru stoparea incendiului. Usi antifoc, adevarate bariere in calea focului.

Cere oferta de pret
Usi antifoc si multifunctionale, pret usi rezistente la foc Ninz

Usi antifoc multifunctionale si usi metalice rezistente la foc, 30, 60, 90, 120 minute, pentru stoparea propagarii incendiilor si etanseizarea intre incaperi. Prin constructia ermetica, usile metalice antifoc etanseaza complet golul de trecere, prevenind extinderea fumului si a gazelor toxice. Foaia de usa asigura o izolatie extrem de buna, iar pe langa rezistenta la foc, se mai remarca rezistenta la coroziune, la schimbari climatice severe si rezistenta crescuta la zgariere. Capacitatea rezistentei si de izolare a incendiilor a usilor antifoc nu este nelimitata, perioada maxima fiind de 120 de minute, iar acest detaliu este stabilit si de natura materialului din care sunt construiti peretii ce delimiteaza usa antifoc.

Usi rezistente la foc 30, 60, 90, 120 minute

Usi rezistente la foc Univer

Usi rezistente la foc Univer complet galvanizate si vopsite in culori RAL, 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii de fixare, utilizand tije de ancorare sau sisteme de fixare cu surub:

  • EI230 standard EN 1634-1, cu un canat
  • EI260 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate
  • EI290 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate

Documentatii tehnice

Usi rezistente la foc Proget

Usi rezistente la foc Proget complet galvanizate si vopsite in culori RAL. Prezinta un cadru robust care este ideal pentru usi de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii: pentru aplicarea pe pereti de zidarie si gips-carton, sisteme de fixare cu ancorare - subcadre:

  • EI260 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate
  • EI290 standard EN 1634-1, doua canate
  • EI2120 standard EN 1634-1, un canat

Usi culisante rezistente la foc

Usile culisante rezistente la foc 120 minute se recomanda in industrie, comert, pentru micile ateliere, cat si pentru garajele subterane. De cele mai multe ori sunt destinate sa stea in pozitia normal deschis si sa se inchida in cazul declansarii unui incendiu, ca urmare a semnalului pe care il primesc de la centrala de fum a cladirii sau de la senzorii de fum independenti. Executia usilor rezistente la foc se face intr-un canat sau doua canaturi, cu sau fara usa pietonala.

Usa cu unu sau doua canate rezistenta la foc, UniverUsa antifoc ProgetUsi rezistente la foc 30, 60, 90, 120 minute, usi antifoc

Usi metalice multifunctionale

Usile metalice multifunctionale sunt recomandate pentru spatii de birouri, scoli, toalete, hale industriale, spatii tehnice, subsoluri, etc. Aceste usi metalice multifunctionale pot fi combinate cu diferite tipuri de toc si pot fi instalate pe orice tip de perete.


Oofera avantajul utilizarii in multiple aplicatii, fiind disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, in special ca usi de interior. Solutii practice si usor de instalat in orice tip de zidarie cu orice tip de toc. Un mare avantaj al usilor metalice multifunctionale este reversibilitatea, nu este necesar sa indicati sensul de deschidere. Usa metalica multifunctionala montata si intretinuta corespunzator poate avea o durata de viata de peste 30 de ani.

Usa multifunctionala Rever

Usa metalica multifunctionala Rever poate fi fabricata unu sau doua canate. Este disponibila in dimensiuni standard sau speciale si intr-o paleta cromatica variata. Structura usilor NINZ este confectionata din otel zincat galvanizat, ranforsata cu profile metalice. La interior usile metalice multifunctionale sunt izolate cu fibra minerala, iar fetele exterioare sunt vopsite epoxy-poliesteric in camp electrostatic. Grosimea canatului de 40 mm, cu structura interioara in forma de fagure, cadrul cu patru laturi face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga.

Documentatii tehnice

Univer multifunctional

Grosimea canatului de 50 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si/sau acustica; 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa Univer Multi vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.

Usa multifunctionala Proget

Grosimea canatului de 60 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si acustica imbunatatita; cadru deosebit de robust ideal pentru usi cu dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Usa metalica Proget multifunctionala vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si canatul secundar pentru versiunea cu doua canate.

Usi antifoc multifunctionaleUsi metalice multifunctionale rezistente la foc 30 - 120 minuteUsi cu un canat sau doua canate rezistente la foc

Preturi promotionale la usile metalice multifunctionale si antifoc NINZ

Calitate plus eficienta

Paticlic SRL comercializeaza usi antifoc Ninz (Italia) si usi metalice multifunctionale produse de aceeasi firma (Ninz). Asiguram distributie si montaj pentru usi antifoc si multifunctionale in Targu Jiu, Valcea, Bucuresti, Slatina, Craiova, Pitesti, Timisoara, Sibiu, Arad la preturi foarte bune.

Usile metalice multifunctionale rezistente la foc reprezinta o solutie eficienta antiincendiu atat pentru constructiile industriale cat si comerciale. Acoperim o gama vasta de dimensiuni, culori si moduri de functionare. Usile rezistente la foc au proprietati care le transforma in adevarate bariere in calea focului. Vor mentine incendiul in spatiul pe care acestea il inchid o perioada de timp de la 30 de minute pana la 120 de minute.