Usi metalice multifunctionale si usi rezistente la foc

Usi metalice multifunctionale

Usi metalice multifunctionale si rezistente la foc

Usi rezistente la foc 30 - 120 de minute

Usile metalice multifunctionale sau usile rezistente la foc au drept scop stoparea propagarii incendiilor si etanseizarea intre incaperi si sunt folosite ca treceri intre compartimentele halelor industriale. Prin constructia ermetica, usile metalice antiincendiu etanseaza complet golul de trecere, prevenind extinderea fumului si a gazelor toxice. Foaia de usa asigura o izolatie extrem de buna, iar pe langa rezistenta la foc, se mai remarca rezistenta la coroziune, la schimbari climatice severe si rezistenta crescuta la zgariere.


Capacitatea rezistentei la foc si de izolare a incendiilor nu este nelimitata, perioada maxima fiind de 120 de minute, iar acest detaliu este stabilit si de natura materialului din care sunt construiti peretii ce delimiteaza usa antiincendiu.


Usi antifoc Univer, complet galvanizate si vopsite in culori RAL, 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii de fixare, utilizand tije de ancorare sau sisteme de fixare cu surub:

  • EI230 standard EN 1634-1, cu un canat
  • EI260 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate
  • EI290 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate

Usi rezistente la foc Proget, complet galvanizate si vopsite in culori RAL. Prezinta un cadru robust care este ideal pentru usi de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii: pentru aplicarea pe pereti de zidarie si gips-carton, sisteme de fixare cu ancorare - subcadre:

  • EI260 standard EN 1634-1, cu unul sau doua canate
  • EI290 standard EN 1634-1, doua canate
  • EI2120 standard EN 1634-1, un canat

Documentatii tehnice

Certificat Ninz

Usi culisante Usile culisante rezistente la foc 120 min se recomanda in industrie, comert, pentru micile ateliere, cat si pentru garajele subterane. De cele mai multe ori sunt destinate sa stea in pozitia normal deschis si sa se inchida in cazul declansarii unui incendiu, ca urmare a semnalului pe care il primesc de la centrala de fum a cladirii sau de la senzorii de fum independenti. Executia usilor rezistente la foc se face intr-un canat sau doua canaturi, cu sau fara usa pietonala.

Usi multifunctionale

Usi metalice multifunctionale

Usi multifunctionale metalice

Usile metalice multifunctionale sunt recomandate pentru spatii de birouri, scoli, toalete, hale industriale, spatii tehnice, subsoluri, etc. Aceste usi metalice multifunctionale pot fi combinate cu diferite tipuri de toc si pot fi instalate pe orice tip de perete.


Oofera avantajul utilizarii in multiple aplicatii, fiind disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, in special ca usi de interior. Solutii practice si usor de instalat in orice tip de zidarie cu orice tip de toc. Un mare avantaj al usilor metalice multifunctionale este reversibilitatea, nu este necesar sa indicati sensul de deschidere. Usa metalica multifunctionala montata si intretinuta corespunzator poate avea o durata de viata de peste 30 de ani.


Rever. Usa metalica pietonala, complet galvanizata si vopsita in culori RAL. Usa metalica multifunctionala Rever poate fi fabricata atat cu un canat cat si cu doua canaturi. Este disponibila in dimensiuni standard sau speciala si intr-o paleta cromatica variata. Grosimea canatului de 40 mm, cu structura interioara in forma de fagure; cadru cu patru laturi ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa metalica multifunctionala Rever vine cu maner si mecanism de blocare complet si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.


Univer multifunctional. Grosimea canatului de 50 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si/sau acustica; 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Usa Univer Multi vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si este disponibila in versiunile cu unu sau doua canate.


Usa metalica multifunctionala Proget. Grosimea canatului de 60 mm, cu miez de vata minerala pentru izolare termica si acustica imbunatatita; cadru deosebit de robust ideal pentru usi cu dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Usa metalica Proget multifunctionala vine cu maner, mecanism de blocare complet si balamale cu auto-inchidere si canatul secundar pentru versiunea cu doua canate.

Documentatii tehnice

Certificat Ninz

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale

Cu o experienta de peste 12 ani, te asiguram ca beneficiezi de cea mai buna consultanta si orientare catre produsele de care ai nevoie!

Asiguram distributie si montaj pentru usi antifoc in Targu Jiu, Rm Valcea, Bucuresti, Slatina-Olt, Dolj, Timis, Timisoara la preturi foarte bune. Usile metalice multifunctionale rezistente la foc reprezinta o solutie eficienta antiincendiu atat pentru constructiile industriale cat si comerciale. Acoperim o gama vasta de dimensiuni, culori si moduri de functionare. Usile rezistente la foc au proprietati care le transforma in adevarate bariere in calea focului. Vor mentine incendiul in spatiul pe care acestea il inchid o perioada de timp de la 30 de minute pana la 120 de minute.