Kit-uri automatizare porti batante si culisante, liniare

Sisteme automatizare electrice porti cu telecomanda. Ploua, e frig, e iarna sau doar ti-e lene... apasa un buton!

Kit-uri automatizare porti, batante si culisante

Reprezentam unul dintre cei mai importanti producatori de kit-uri pentru automatizari porti cu deschideri batante, liniare (culisante) si bariere automate.

Cu profesionalismul unei companii care stie sa-si respecte clientii, suntem alegerea potrivita pentru furnizarea si instalarea celor mai bune si avansate solutii de inchidere automata a portilor la preturi avantajoase.

Kituri automatizare porti batante

Va punem la dispozitie, o gama de produse, servicii de instalare si de service pentru orice tip de automatizare pentru inchiderea unei porti sau usi.

Automatizare poarta batanta 2,5 m : Kit Twist 200

Pret : 590 Euro (Transport si TVA inclus)

Portile batante, pana la 2,5 m latime pot fi automatizate cu kit-ul Twist 200. Acest kit functioneaza cu porti ce au o greutate maxima de 200kg pe fiecare brat. Acest sistem de automatizare poarta batanta se instaleaza pentru porti cu unu sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta, nu necesita intretinere si are o durata de viata foarte lunga.

Automatizare porti batante Twist 200 SOMMER

Twist 350 - automatizare poarta batanta 3,5 m

Pret : 1050 Euro (Transport si TVA inclus)

Twist 350 a fost conceput pentru porti de pana la 3,5m lungime si greutate maxima de 300kg pe fiecare brat. Se instaleaza la porti cu unu sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta, nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte lunga.

Twist 350 - Automatizare batanta 3,5 m

Twist XL - automatizare porti batante 5 m

Pret: 1290 Euro (Transport si TVA inlclus)

Acest sistem automatizare poarta batanta functioneaza cu porti de pana la 5m lungime si greutate maxima de 500kg pe fiecare brat al portii. Se instaleaza pentru porti cu unu sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta, nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte lunga.

Automatizare porti batante Twist XL SOMMER 5m

Automatizare porti batante cu operator ingropat

Jive 200 - automatizare, montaj ingropat, pentru porti batante ce functioneaza cu porti de pana la 2m lungime si greutate maxima 200kg pe fiecare brat. Se foloseste atunci cand nu se doreste instalarea unui sistem de automatizare poarta care ar putea interveni in frumusetea curtii tale. Din punct de vedere estetic, este o solutie discreta si frumoasa pentru automatizarea portilor batante.

Automatizari ingropate pentru porti batante

Kit-uri automatizare porti culisante, liniare

Investitia facuta in automatizari porti culisante nu este deloc una mare, daca te gandesti la avantajele pe care le ai si la usurinta cu care ele sunt operate. Pretul automatizarilor de porti culisante este mai mic decat al celor batante, componentele necesare automatizarii lor fiind mai numeroase.

Automatizare poarta culisanta cu ghidaje pe sol

Pret: 735 Euro (Transport si TVA inclus)

Kit-ul STARTER + 400 SOMMER este alegerea perfecta pentru automatizarea portilor culisante. Functioneaza cu porti liniare de pana la 8 m lungime si greutate 400kg. Permite blocarea si deblocarea externa, fara a necesita ridicarea carcasei motorului. Nu necesita intretinere si au o durata de viata foarte lunga.

Automatizare porti culisante

SM40T - automatizare pentru porti culisante

Pret: 570 Euro (Transport si TVA inclus)

  • Acest sistem automatizare poarta culisanta functioneaza cu porti de pana la 12m lungime si greutate maxima de 600kg
  • Motor puternic si fiabil (IP 43)
  • Unitate de comanda cu multiple configuratii, precum deschiderea partiala
  • Iesiri si intrari pentru conectare: lampa de avertizare, celula fotoelectrica, yala electromagnetica, "safety edge"
SM40T - solutie premium pentru portile culisante

Automatizari perfecte pentru orice tip de porti

Avem o varietate de optiuni pentru automatizarea portilor, indiferent de marimea si greutatea acestora. Compania noastra are o divizie separata, specializata, pentru fiecare necesitate. In functie de aplicabilitate, departamentul nostru va fi bucuros sa ofere solutiile adecvate pentru cele mai severe si complexe cerinte.

Sistemele de automatizare poarta semnatura SOMMER

Automatizarea SOMMER se instaleaza usor si rapid, la fel ca si unitatile de comanda, programarea acestora facandu-se foarte simplu. Kiturile SOMMER Twits 200 si Twist XL pot fi instalate pentru deschiderea portii pe stanga sau pe dreapta.

Sistemul pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru intreaga familie. Daca poarta intalneste un obstacol motorul schimba directia instantaneu, pentru evitarea oricarui accident. Motorul are functia de autoblocare, fapt care duce la impiedicarea deschiderii fortate din exterior. In cazul unei pene de curent, motoarele se pot debloca si bloca manual, in orice pozitie ar ramane poarta.

Kituri-le de automatizare oferite de SOMMER, atat pentru poarta batanta cat si pentru poarta culisanta, ofera cel mai bun raport calitate/pret, sunt testate si certificate in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si TUV/GS. In procesul de dezvoltare se pune accent siguranta, calitate si confort. Sunt prevazute cu sisteme de siguranta pentru prevenirea si evitarea oricarui risc.

Asiguram distributie si instalare kituri automatizare porti batante si culisante: Timisoara, Targu Jiu, Valcea, Bucuresti, Slatina, Pitesti, Craiova, Sibiu, Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Oradea la preturi foarte bune.