Copertine retractabile si pergole pentru case si terase

Copertine retractabile

Sisteme de umbrire elegante pentru o vara racoroasa!

Copertine retractabile pentru cei pasionati de viata in aer liber!


Acum ai posbilitatea sa te bucuri mai mult de frumusetea naturii si de aerul curat impreuna cu prietenii tai. Oferta noastra include copertine cu brate retractabile, pergole pentru terase sau curti interioare si copertine verticale pentru balconul blocului. Sistemele de umbrire exterioare sunt foarte usor de utilizat, au un grad ridicat de protectie impotriva razelor UV, plus multiple optiuni disponibile: control de la distanta, senzori de ploaie sau vant. Se pot actiona atat electric, prin telecomanda, cat si manual, cu ajutorul unei manivele.


Construite dintr-un material textil de inalta calitate, solutiile noastre de umbrire rezolva problemele de lumina si umbra in cele mai diverse situatii. Sporesc farmecul si frumusetea teraselor si pot fi personalizate pentru a da oricarei structuri un caracter unic printr-o varietate de modele inovatoare si optiuni de design nelimitate.


Prin apasarea unui buton, copertinele solare creeaza instantaneu un paradis racoros si relaxant, extind spatiul locuibil dincolo de zidurile casei, adauga siguranta si confort. Sunt perfecte pentru activitati de divertisment in aer liber sau pur si simplu pentru momente de relaxare cu familia si prietenii.

Copertine retractabile cu miscare pe panta orizontala

Sunt cele mai bune solutii pentru a controla nivelul luminii si temperaturii din mediul ambiant. Bucuria relaxarii in aer liber creeaza experiente pozitive si amintiri pe care tu si prietenii tai le veti aprecia cu siguranta!

Copertine cu brate retractabile - IBIZA

Copertine cu brate retractabile fara stalpi de sprijin verticali, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de o vedere completa, deschisa la exterior. Sunt utilizate in zone comerciale si rezidentiale pentru umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Bratele copertinei retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Articulatia contine un arc interior invelit intr-un material fonoabsorbant pentru o functionare lina si silenitioasa. Toate elementele sunt inoxidabile.

Sistemul se poate actiona manual sau electric din telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor misca copertina in mod automat, reducand riscul de deteriorare.

Copertine cu brate retractabile Ibiza

Copertine cu sistem de fixare variabil - MONACO

Avantajul principal al copertinelor MONACO il constituie sistemul monobloc cu posibilitate de fixare in puncte variabile. Tot sistemul copertinei este montat pe un cadru rectangular de 40x40 mm. Acest lucru permite fixarea copertinei pe perete in puncte variabile, de-a lungul profilului rectangular. Bratele retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub copertine. Se folosesc la umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Bratele retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Articulatia contine un arc interior invelit într-un material fonoabsorbant pentru o functionare lina si silențioasa. Toate elementele sunt inoxidabile. Legatura intre cele doua componente ale fiecarui brat este realizata printr-un lant, fapt ce confera o mai mare fiabilitate si durabilitate.

Copertine cu sistem de fixare variabil Monaco

Copertine cu caseta de protectie, monobloc, cu brate retractabile ATHENA

Avantajul principal al copertinelor ATHENA il reprezinta designul monobloc cu caseta. Atunci cand copertinele sunt retractate, materialul textil si bratele sunt inchise intr-o caseta, fiind protejate de ploaie si de intemperiile vremii. Panza este fabricata dintr-un material textil de inalta tehnologie, cu 3 straturi, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si impotriva ploii.

Bratele acestei copertine retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub ele, fiind recomandate a fi utilizate atat in zonele comerciale, cat si rezidentiale. Pot fi folosite pentru umbrirea teraselor, dar si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Copertine retractabile Athena

Copertine monobloc NEPTUN cu multiple brate retractabile

Avantajul principal al copertinelor NEPTUN este dimensiunea maxima de 21x4 m (LxP), care poate fi atinsa prin imbinarea a cate 3 module de 7x4 m (LxP). Designul monobloc cu caseta protejeaza materialul textil si bratele, cand copertinele sunt retractate.

Bratele retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub copertine, acestea fiind recomandate a fi utilizate atat în zonele comerciale, cat și rezidentiale. Pot fi folosite atat pentru umbrirea teraselor, cat si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale. Actionarea sistemului se face prin telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor acționa copertina in mod automat, reducand riscul de deteriorare.

Copertine retractabile Neptun

Copertine verticale pentru balcon si pereti de vant

Copertine cu brate basculante - LUNA

Copertinele cu brate basculante sunt utilizate la ferestrele fara balcoane. Cantitatea de lumina care patrunde in incapere este controlata foarte usor datorita posibilitatii bratului de a descrie un arc de cerc de 170°. Bratele basculante sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic iar materialele folosite sunt inoxidabile, pentru o perioada de viata cat mai lunga.

Există 3 variante de brate in functie de forta care intinde materialul textil:

  • brate fara arcuri
  • brate cu arcuri in suportii de prindere pe perete
  • brate cu arcuri in interior
Copertine cu brate basculante LUNA

Copertine pentru balcoane cu brate fixe - SOL

Copertinele cu brate fixe SOL sunt solutii ideale de umbrire a balcoanelor. Bratele copertinei sunt utilizate pentru a fixa materialul textil de baza balconului. Dozarea cantitatii de lumina poate fi controlata prin plierea bratelor pe frontonul copertinei.

Bratele sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Materialele folosite sunt inoxidabile, pentru o perioada de viata cat mai lunga. Fixarea copertinei poate fi facuta atat pe perete, cat si pe plafon.

Panza este realizata dintr-un material textil cu 3 straturi, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si impotriva ploii. Dimensiunea maxima de realizare: 6,00 x 3,50 m (Lungime x Inaltime). Actionarea sistemului se poate face manual cu ajutorul unei manivele

Copertine pentru balcoane

Pereti de vant din PVC pentru balcoane si terase - WIND

Peretii de vant din PVC cu brate fixe, au fost ganditi ca o solutie de protejare a teraselor si balcoanelor. Bratele sistemului servesc la fixarea materialului PVC de baza terasei sau a balconului, se pot plia pe tot frontonul.

Materialul este un film din PVC, un polimer transparent cu o grosime de 800 sau 600 microni ce asigura protectia impotriva ploii, frigului si zapezii. PVC-ul are 780gr/m2 respectiv 1020gr/m2 si este rezistent la inghet. Dimensiunea maxima de realizare: 6,00 x 3,50 m (Lungime x Inaltime). Actionarea sistemului se poate face manual cu ajutorul unei manivele

Pereti de vant din PVC

Pergole retractabile frumoase si durabile

Pergole retractabile cu stil - VENUS

Versatilitate, frumusete, durabilitate, fiabilitate: acestea sunt caracteristicile pergolelor retractabile VENUS. Sunt folosite pentru umbrirea teraselor, fie ca sunt amplasate in zone rezidentiale sau in cadrul hotelurilor si restaurantelor. Structura modulara permite umbrirea oricarei suprafete, indiferent de lungime si latime. Profilele sunt din aluminiu eloxat, vopsite in culoare alba in camp electrostatic.

Imbinarile profilelor de aluminiu permit mai multe variante de inclinatii. Sistemul poate fi livrat cu sau fara picioarele de sustinere, cazuri in care pergola ori se prinde pe un perete, ori se prinde pe o alta structura deja existenta. Actionarea sistemului se poate face manual sau electric din telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor actiona pergola in mod automat.

Pergole Venus

Pergole monobloc cu caseta - TERASA

Pergolele retractabile TERASA sunt folosite pentru umbrirea teraselor si a acoperisurilor transparente. Este destinata umbririi suprafetelor mari, de pana la 30mp. Dimensiunile maxime ale pergolei sunt LxP: 5x6m sau 6x4m (L = latime, P = proiectie). Structura modulara permite multiple variante de instalare si se poate imbina cu profilele ovale ale pergolei VENUS.

Profilele sunt din aluminiu eloxat, vopsite in culoare alba in camp electrostatic. Panza este intinsa prin intermediul a doua pistoane hidraulice. Caseta protejeaza materialul textil in momentul in care pergola este retractata. Sistemul poate fi livrat cu sau fara picioarele de sustinere, cazuri in care pergola ori se prinde pe un perete, ori se prinde pe o alta structura deja existenta. Imbinarile permit mai multe variante de inclinatii, insa inclinatia minima este de 15°.

Pergole pentru terase

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale

Sistemele de umbrire exterioare asigura o reglare optima a luminii si ofera umbrire naturala in cele mai diverse situatii, atat pentru locatari ai unui bloc, proprietari de case si vile, cat si pentru restaurante, terase sau hoteluri.

Asiguram distributie si montaj copertine retractabile in Timisoara, Sibiu, Pitesti, Oradea, Bucuresti, Targu Jiu, Cluj Napoca, Craiova, Arad cat si pergole sau marchize in majoritatea zonelor tarii.