Copertine retractabile pentru terase, pergole, marchize balcon

Copertine retractabile si fixe pentru terase, marchize, sisteme de umbrire pentru cei pasionati de relaxare in aer liber.

Cere oferta de pret
Preturi copertine retractabile terase, pergole si marchize balcon bloc
Copertine retractabile terase, pergole si marchize balcon

Chiar daca locuiesti la curte sau la bloc, ai nevoie de copertinele de terasa pentru protectie, indiferent de sezon. Bucura-te si mai mult de frumusetea naturii impreuna cu cei dragi. Oferta noastra include modele de copertine retractabile cu miscare pe panta orizontala sau copertine cu miscare pe panta verticala, marchize si pergole pentru terase, gradini si curti interioare.

Sisteme de umbrire exterioare cu grad ridicat de protectie impotriva razelor UV si multiple optiuni de configurare: control de la distanta, senzori de ploaie si vant, actionare electrica cu telecomanda, sau manuala. Copertine retractabile pentru balcoane, terase si gradina, garantie 5 ani. Alege copertina retractabila la preturi avantajoase. Designul deosebit, robustetea sistemului si folosirea componentelor inoxidabile conduc la o durata de viata medie de peste 15 ani.

Modele de copertine retractabile cu miscare pe panta orizontala

Printr-o simpla apasare de buton, copertina retractabila, creeaza instant un paradis racoros si relaxant, extinzand spatiul locuibil dincolo de zidurile casei. Sunt perfecte pentru activitati de divertisment in aer liber sau, pur si simplu, pentru momente de relaxare cu familia si prietenii. Bucuria relaxarii in aer liber creeaza experiente pozitive si amintiri pe care, cu siguranta, le vei aprecia!

Copertina cu brate retractabile - IBIZA

Copertina cu brate retractabile, fara stalpi de sprijin verticali, ce ofera o vedere completa, deschisa catre exterior. Este utilizata in zone comerciale si rezidentiale pentru umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale. Bratele sunt realizate din profile de aluminiu vopsite in camp electrostatic. Articulatia contine un arc interior invelit intr-un material fonoabsorbant pentru o functionare lina si silenitioasa. Toate elementele sunt inoxidabile. Copertina se poate actiona manual sau electric din telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor controla copertina in mod automat, reducand riscul de deteriorare.

Copertine cu brate retractabile Ibiza, Cele mai bune copertine retractabile

Copertine cu sistem de fixare variabil - MONACO

Avantajul principal al copertinelor MONACO il constituie sistemul monobloc cu posibilitate de fixare in puncte variabile. Tot sistemul copertinei este montat pe un cadru rectangular de 40x40 mm. Acest lucru permite fixarea copertinei pe perete in puncte variabile, de-a lungul profilului rectangular.

Bratele retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub copertine. Legatura intre cele doua componente ale fiecarui brat este realizata printr-un lant, fapt ce confera o mai mare fiabilitate si durabilitate. Se folosesc la umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Copertine retractabile terase Craiova

Copertina cu caseta de protectie - ATHENA

Avantajul principal al copertinelor ATHENA il reprezinta designul monobloc cu caseta. Atunci cand copertinele sunt retractate, materialul textil si bratele sunt inchise intr-o caseta, fiind protejate de ploaie si de intemperiile vremii. Panza este fabricata dintr-un material textil de inalta tehnologie, cu 3 straturi, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si impotriva ploii. Bratele copertinei retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub ele, fiind recomandate a fi utilizate atat in zonele comerciale, cat si rezidentiale. Pot fi folosite pentru umbrirea teraselor, dar si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Modele de copertine terasa retractabile cu caseta de protectie

Copertina Neptun cu multiple brate retractabile

Avantajul principal al copertinelor NEPTUN este dimensiunea maxima de 21x4 m (LxP), care poate fi atinsa prin imbinarea a cate 3 module de 7x4 m (LxP). Designul monobloc cu caseta protejeaza materialul textil si bratele, cand copertinele sunt retractate. Bratele retractabile nu obstructioneaza circulatia pe sub copertine, acestea fiind recomandate a fi utilizate atat în zonele comerciale, cat și rezidentiale. Pot fi folosite atat pentru umbrirea teraselor, cat si a ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale. Actionarea sistemului se face prin telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor acționa copertina in mod automat, reducand riscul de deteriorare.

Copertine retractabile terase, Craiova, Timisoara

Modele de copertine cu miscare pe panta verticala, marchize balcon

Marchizele sunt ideale pentru balcoane, ferestre, hoteluri, magazine. Exista o gama variata de marchize pentru balcon, cu brate basculante sau fixe, un sistem de protectie complet, potrivit pentru protejarea balcoanelor, teraselor sau ferestrelor in orice anotimp. Marchizele sunt realizate din material textil, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si ploii. Copertinele pot fi montate vertical, unele pot fi ancorate de balustrada pentru un sprijin mai bun impotriva vantului.

Copertina verticala balcon cu brate fixe - SOL

Copertina verticala fixa, sau cu brate fixe, pentru balcon este ideala pentru umbrire. Bratele copertinei sunt utilizate pentru a fixa materialul textil de baza balconului. Dozarea cantitatii de lumina poate fi controlata prin plierea bratelor pe frontonul copertinei. Bratele sunt realizate din profile de aluminiu vopsite in camp electrostatic. Materialele folosite sunt inoxidabile, pentru o perioada de viata cat mai lunga. Fixarea copertinei poate fi facuta atat pe perete, cat si pe plafon. Panza este realizata dintr-un material textil cu 3 straturi, oferind o umbra densa si asigurand protectie impotriva radiatiei UV si impotriva ploii. Actionarea sistemului se poate face manual cu ajutorul unei manivele

Copertina verticala pentru balcon cu brate fixe, marchiza balcon

Copertina balcon cu brate basculante - LUNA

Copertinele cu brate basculante sunt utilizate la ferestrele fara balcoane. Cantitatea de lumina care patrunde in incapere este controlata foarte usor datorita posibilitatii bratului de a descrie un arc de cerc de 170°. Bratele basculante sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic iar materialele folosite sunt inoxidabile, pentru o perioada de viata cat mai lunga. Există 3 variante de brate in functie de forta care intinde materialul textil

Copertine, marchize ieftine pentru balcon cu brate basculante LUNA

Pergole frumoase si durabile, pentru un plus de farmec in gradina ta

Imagineaza-ti o pergola in mijlocul unei gradini plina de flori care te imbie cu parfumul lor. Te asezi sa porti o conversatie cu niste prieteni dragi si nu poti sa nu remarci piticii de gradina si al lor aer vesel, care parca te cheama la joaca dintre flori.

Pergole retractabile cu stil - VENUS

Versatilitate, frumusete, durabilitate, fiabilitate: acestea sunt caracteristicile pergolelor retractabile VENUS. Sunt folosite pentru umbrirea teraselor, fie ca sunt amplasate in zone rezidentiale sau in cadrul hotelurilor si restaurantelor. Structura modulara permite umbrirea oricarei suprafete, indiferent de lungime si latime. Profilele sunt din aluminiu eloxat, vopsite in culoare alba in camp electrostatic. Imbinarile profilelor permit mai multe variante de inclinatii. Sistemul poate fi livrat cu sau fara picioarele de sustinere, cazuri in care pergola ori se prinde pe un perete, ori se prinde pe o alta structura deja existenta. Actionarea sistemului se poate face manual sau electric din telecomanda.

Pergole retractabile pentru terase cu stil - VENUS

Pergole monobloc cu caseta - TERASA

Pergolele retractabile TERASA sunt folosite pentru umbrirea teraselor si a acoperisurilor transparente. Este destinata umbririi suprafetelor mari, de pana la 30mp. Dimensiunile maxime ale pergolei sunt LxP: 5x6m sau 6x4m (L = latime, P = proiectie). Structura modulara permite multiple variante de instalare si se poate imbina cu profilele ovale ale pergolei VENUS. Profilele sunt din aluminiu eloxat, vopsite in culoare alba in camp electrostatic. Panza este intinsa prin intermediul a doua pistoane hidraulice. Caseta protejeaza materialul textil in momentul in care pergola este retractata. Imbinarile permit mai multe variante de inclinatii, insa cea minima este 15°.

Pergole monobloc cu caseta - TERASA

Sisteme de umbrire exterioare pentru o vara racoroasa

Construite din materiale textile de inalta calitate, solutiile noastre de umbrire rezolva problemele de lumina si umbra in diverse situatii. Sporesc farmecul si frumusetea teraselor si pot fi personalizate pentru a da oricarei structuri un caracter unic printr-o varietate de modele inovatoare si optiuni de design nelimitate.

Sistemele de umbrire exterioare asigura o reglare optima a luminii si ofera o umbrire naturala, atat pentru locatarii unui bloc, proprietarii de case si vile, cat si pentru restaurante, terase sau hoteluri. Asiguram distributie si montaj copertine retractabile in Timisoara, Sibiu, Pitesti, Oradea, Bucuresti, Targu Jiu, Cluj Napoca, Craiova, Arad cat si pergole sau marchize in majoritatea zonelor tarii.

Gama de materiale textile folosite la copertine si pergole

  • 80180523 Material Panza Marfil 2020
  • 80180865 Material Panza Bones 2021
  • 80180532 Material Panza Mostaza 2021
  • 80180864 Material Panza CHARCOAL 2021
  • 80180527 Material Panza Sahara 2020

Paleta de culori si modele

Paleta de culori si modele copertine si marchize retractabile