Tehnica de incarcare, descarcare. Rampe cu egalizare hidraulica

Paticlic SRL ofera o gama completa de produse din domeniul tehnicii de incarcare, respectiv solutii perfecte pentru gestionarea accesului prin inchideri industriale.

Pentru incarcarea si descarcarcarea marfurilor in cele mai bune conditii sunt disponibile urmatoarele categorii de produse:

  • rampe de incarcare,
  • burdufuri de etansare,
  • mese de ridicare,
  • cadre metalice,
  • pasarele,
  • usi rapide,
  • accesorii.

Tehnica de incarcare

Toate produsele sunt dedicate atat firmelor de mici dimensiuni cat si marilor centre logistice. Fiecare produs respecta toate normativele europene din domeniu si se distinge prin inovatie. Asiguram un produs de calitate, solid si sigur, in conformitate cu toate exigentele normativei europene, cu un pret cat mai adecvat posibil si care sa puna la dispozitia utilizatorului un nivel ridicat de randament si o durabilitate indelungata.

Rampe de egalizare hidraulice

Rampe incarcare / descarcare

Rampele de egalizare fac parte din categoria sistemelor de andocare cu rolul de a egaliza diferentele pe inaltime si adancime intre depozit si autovehicul, usurand astfel activitatile de incarcare / descarcare.


Se impart in doua categorii: rampe de egalizare cu actionare manuala si rampe de egalizare hidraulice, in functie de cerintele spatiului industrial si pot fi accesorizate optional cu ghidaje pentru camion, gheare de prindere etc. Actionate hidraulic, au o capacitate de incarcare de 4000 – 6000 kg si variatie pe inaltime de ± 300 mm.


Rampele usureaza incarcarea si descarcarea camioanelor. Aceste manevre se pot face dintr-o singura miscare, fara a mai fi necesara coborarea marfurilor din camion si apoi deplasarea acestora la locul de depozitare. Prin egalizarea de nivel, descarcarea si incarcarea se poate face prin directa trecere a marfurilor in / din camion, chiar si cu motostivuitorul.


Rampele standard cu egalizare hidraulica permit transbordarea unor greutati mari, de pana la 6 tone. Fiind echipamente de forta, proiectate si construite in totala concordanta cu normele europene de exploatare in siguranta, prezinta sisteme speciale de protectie pentru a evita accidentarile. Actionarea este hidraulica cu panou de comanda. Culoarea standard este albastru RAL 5010, la cerere, se pot livra si alte culori RAL.

Burdufuri izotermice de etansare

Burdufuri de etansare izotermice

Burdufurile de etansare izotermice sunt echipamente formate din trei suprafete flexibile din PVC, asezate lateral si superior fata de usa depozitului care, prin etansare, asigura incarcarea si descarcarea autovehiculelor in conditii igienice, impiedica formarea curentilor de aer, asigura o economie de energie termica de pana la 80%.


Burdufurile pentru sisteme de andocare protejeaza bunurile si persoanele care le manipuleaza de intemperii. Robuste si performante, sunt o gama de produse extrem de flexibila, adaptandu-se tuturor dimensiunilor de camioane. Pentru performante optime, va rugam sa luati in calcul ca burduful trebuie sa fie cu 850 mm mai inalt si 1000 mm mai lat decit camionul. Fabricate din cauciuc rezistent, burdufurile izotermice sunt montate pe o structura retractabila, astfel incit, in cazul unei coliziuni accidentale cu un camion, vor efectua o miscare de recul, impingind vehicolul si evitind astfel posibile stricaciuni. Dimensiunile standard sint 3400 mm (latime) x 3500 mm (inaltime) x 600 mm (adincime), dar la cerere se pot executa si dimensiuni speciale.


Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale

Cu o experienta de peste 12 ani, te asiguram ca beneficiezi de cea mai buna consultanta si orientare catre produsele de care ai nevoie!