Sisteme de andocare, solutii de incarcare si descarcare

Sisteme de andocare, tehnica de incarcare dedicata deopotriva firmelor de mici dimensiuni si marilor centre logistice.

Cere oferta de pret
Tehnica de incarcare industriala

Tehnica de incarcare, descarcare. Rampe cu egalizare hidraulica

PATICLIC SRL ofera gama completa de produse din domeniul tehnicii de incarcare - descarcare a marfurilor, respectiv solutii perfecte pentru gestionarea accesului prin inchideri industriale. Pentru incarcarea si descarcarcarea marfurilor, in cele mai bune conditii, sunt disponibile urmatoarele produse:

Lista produse:

Toate produsele sunt dedicate atat firmelor de mici cat si marilor centre logistice. Fiecare produs respecta normativele europene din domeniu si se distinge prin inovatie.

Asiguram un produs de calitate, solid si sigur, in conformitate cu toate exigentele europene, cu un pret cat mai adecvat posibil si care sa puna la dispozitia utilizatorului un nivel ridicat de randament si o durabilitate indelungata. Sistemele de andocare sunt simplu de instalat, chiar si dupa ce constructia a fost finalizata, sunt solutii complet adaptate la nevoile tale individuale..

Rampe de egalizare - incarcare / descarcare

Rampele de egalizare fac parte din categoria sistemelor de andocare cu rolul de a egaliza diferentele pe inaltime si adancime intre depozit si autovehicul, usurand astfel activitatile de incarcare / descarcare. Se impart in doua categorii: rampe de egalizare cu actionare manuala si rampe de egalizare hidraulice, in functie de cerintele spatiului industrial si pot fi accesorizate optional cu ghidaje pentru camion, gheare de prindere etc.

Rampele usureaza incarcarea si descarcarea camioanelor. Aceste manevre se fac dintr-o singura miscare fara a mai fi necesara coborarea marfurilor si apoi deplasarea acestora la locul de depozitare. Prin egalizarea de nivel, descarcarea si incarcarea se poate face prin directa trecere a marfurilor in / din camion, chiar si cu motostivuitorul. Rampele cu egalizare hidraulica permit transbordarea unor greutati mari, de pana la 6 tone.

Rampe cu limba rabatabila

Rampe cu limba rabatabila sunt rampe de egalizare cu actionare hidraulica ce reprezinta solutia perfecta pentru operatiunile de incarcare si descarcare intre camion si hala, intr-un mod cat mai sigur, rapid si eficient posibil.

Rampele cu limba rabatabila:

 • - sunt o solutie optima pentru orice modul de incarcare;
 • - dispun de numeroase sisteme de siguranta si respecta normativele UE.
Rampe cu limba rabatabila

Rampe cu limba telescopica

Rampe cu limba telescopica sunt rampe electro-hidraulice utilizate pentru a diminua distanta si inaltimea dintre modulele de incarcare si remorcile vehiculelor ce efectueaza incarcarea si descarcarea.

Rampele de egalizare cu limba telescopica:
 • - reprezinta solutia perfecta pentru a ajunge acolo unde o rampa cu limba rabatabila nu o poate face
 • - sunt indicate mai ales pentru acele instalatii in cadrul carora este relevanta izolatia termica, atat cea interioara, cat si cea exterioara.
Rampe cu limba telescopica

Rampe de 12 metri

Rampele de 12 metri sunt cele mai versatile solutii de pe piata de profil. Acestea sunt indicate pentru efectuarea operatiunilor de incarcare si descarcare din camioane in depozite si hale industriale care nu au modul sau care nu au posibilitatea de a-si realiza unul.

Rampele de 12 metri:

 • - permit accesul lizelor de la nivelul solului la camion
 • - pot fi fabricate cu diferite capacitati de incarcare si lungimi
Rampe de 12 metri

Rampe speciale

Rampele speciale sunt solutii inovatoare de rampe de incarcare, ce pot fi adaptate specificului fiecarui client in parte, fiind o combinatie intre o rampa de egalizare si o platforma de tip foarfeca. Sunt prevazute cu un dispozitiv de nivelare si permit ridicarea simpla si rapida a produselor transportate de la nivelul carosabilului pe platforma halei sau invers.

Elemente componente:
 • - rampa de egalizare
 • - platforma de tip foarfeca
 • - dispozitiv de nivelare
Rampe speciale

Burdufuri de etansare izotermice

Burdufurile de etansare izotermice sunt echipamente formate din suprafete flexibile PVC, asezate lateral si superior fata de usa depozitului care, prin etansare, asigura incarcarea si descarcarea autovehiculelor in conditii igienice, impiedica formarea curentilor de aer si asigura o economie de energie termica de pana la 80%. Protejeaza bunurile cat si persoanele de intemperii adaptandu-se tuturor dimensiunilor de camioane.

Fabricate din cauciuc rezistent, burdufurile izotermice sunt montate pe o structura retractabila, astfel incit, in cazul unei coliziuni accidentale cu un camion, vor efectua o miscare de recul, impingind vehicolul si evitind astfel posibile stricaciuni. Dimensiunile standard sint 3400 mm (latime) x 3500 mm (inaltime) x 600 mm (adincime), dar la cerere se pot executa si dimensiuni speciale.

Burdufuri de etansare fixe

Burdufurile de etansare fixe sunt produse izotermice care au capacitatea de a oferi o etanseizare perfecta in momentul incarcarii si descarcarii marfurilor. Acestea reprezinta solutia perfecta la solicitarea anumitor companii care isi doresc burdufuri complet imobile pentru instalatiile lor, intrucat formeaza un mic tunel care se adapteaza perfect caroseriei camionului.

Burdufuri de etansare fixe

Burdufuri de etansare retractabile

Burdufurile retractabile se mai numesc si copertine de modul intrucat asigura dinamicitate si flexibilitate pentru incarcarea/descarcarea camioanelor, facilitand manevrele de apropiere a acestora, datorita unui sistem special de semnalizare.

Burdufuri de etansare retractabile

Burdufuri de etansare termoizolatoare

Burdufurile de etansare termoizolatore comercializate sunt copertine frigorifice, reprezentand, in acelasi timp, cea mai buna optiune pentru transferul produselor congelate ce necesita protejarea lantului frigorific. Cupleaza perfect cladirea cu vehiculul si sunt destinate controlului complet al temperaturii. Sunt proiectate special pentru sectoarele in care este necesara respectarea si controlul lantului frigorific

Burdufuri de etansare termoizolatoare

Mese de ridicare

Mese de ridicare

Mesele de ridicare sunt potrivite oricaror necesitati de ridicare si incarcare fiind adecvate pentru a satisface diferite necesitati logistice, in majoritatea sectoarelor (industrial, medical, alimentar, automobilistic etc.). Sunt produse cu caracteristici perfecte, asigurand utilizatorului functionalitate, eficienta si siguranta. Modele:

 • - mese de ridicare simple, tip foarfeca
 • - mese de ridicare tip dubla foarfeca
 • - mese de ridicare tip dual SR / cu sistem de ridicare dual
Mese de ridicare