Porti si garduri din aluminiu, pasiune pentru frumos

Porti si garduri din aluminiu, moderne, care dureaza o viata. Punem pret pe calitate si estetica desavarsita. Ai gusturi rafinate?

Cere oferta de pret
Porti si garduri din aluminiu, preturi avantajoase! Porti de acces cu telecomanda si cu poarta pietonala.

Sigure, durabile, nu necesita intretinere + 30% reducere

Porti si garduri din aluminiu despre care putem spune cu incredere ca sunt de inalta calitate si care au un pret corect. Sunt moderne si se diferentiaza prin estetic, functionalitate, durabilitate si atentie la detalii. Pentru fiecare poarta, panou de gard din aluminiu, cautam perfectiunea prin: design deosebit, rezistenta in timp, pret competitiv si respectarea termenelor convenite.

Portile si gardurile din aluminiu poarta amprenta viziunii tehnice si estetice Davos. In multe situatii, se ofera posibilitatea de personalizare si confectionare a produselor in acord cu cerintele clientilor. Finisajele sunt ireprosabile, fara urme de sudura, fara polizari neregulate si nu necesita intretinere in timp. Se pot alege suprafete mate, lucioase, texturate, metalizate sau imitatie de lemn.

Asa poate sa arate si proiectul tau!

Poarta si gardul perfect, pe viata! Da, ai citit bine! Cand alegi calitatea nu vei avea parte de imperfectiuni. Stil si frumusete cu o poarta si gard din aluminiu la cel mai bun pret pe mp.

Clic pe modelul de poarta sau gard preferat pentru marire.

Modele garduri si porti din aluminiu, modele de gard la strada

Garduri stradale, porti batante si culisante sau ansamblu format din poarta pietonala si poarta acces auto din profile de aluminiu la cele mai inalte standarde de calitate. Imbina cu pasiune atat nevoile functionale cat si nevoile estetice ale fiecarui gust, pot fi automatizate (actionare electrica cu telecomanda), raspund oricarei exigente si surprind prin calitatea deosebita si aspectul estetic desavarsit. Direct de pe santier, poarta batanta cu automatizare Somfy!

Te-ai gandit ca o poarta nu este doar o simpla poarta? Portile inseamna siguranta, intimitate, inseamna intoarcerea acasa si protectia celor dragi. Noi, luam in calcul toate acestea cand proiectam portile si gardurile tale din aluminiu. Pe langa cifre, masuratori, design, pentru noi este important ca tu si familia ta sa beneficiati de securitate, confortul automatizarilor si certitudinea ca totul functioneaza ca la carte. Portile si gardurile Davos Europe fac parte din caldura caminului tau!

Ai o casa sau un spatiu in constructie si ai nevoie de porti de acces cu telecomanda si poarta pietonala? Esti in cautarea celei mai bune solutii de imprejmuire? Apreciezi estetica pana in cele mai mici detalii? Alege portile si gardurile din aluminiu DAVOS!


Porti si garduri din aluminiu, usi intrare si balustrade din aluminiu

Misiunea noastra este sa depasim constant asteptarile clientilor furnizand produse inovative si respectand in acelasi timp cele mai inalte standarde de calitate.

De ce porti din aluminiu?

  • 01Aluminiul poate fi modelat de asa natura incat formele obtinute si diversitatea modelelor sa fie practic nelimitate.
  • 02Aluminiul este vopsit in camp electrostatic, obtinandu-se o suprafata perfecta din punct de vedere al aspectului exterior si claritatii nuantelor.
  • 03Aluminiul are greutate specifica de 3 ori mai mica decat cea a fierului, nu rugineste, nu trebuie vopsit in fiecare an sau tratat cu ulei asa cum necesita un gard conventional de lemn.

De ce sa alegi DAVOS?

  • 01Materie prima superioara si tehnologie de prelucrare moderna, cu vopsire in camp electrostatic
  • 02Fara imperfectiuni, rugina sau deformare in timp, deci zero costuri de intretinere
  • 03Colectie vasta de modele proprii si culori, cu posibilitatea de a personaliza asa cum iti place
  • 04Aluminiul este 100% reciclabil si prietenos cu natura

Asiguram montaj pentru porti si gard aluminiu in Targu Jiu, Pitesti, Valcea, Bucuresti, Oradea, Craiova, Timisoara, Arad, Alba Iulia la preturi foarte bune.