Porti si garduri din aluminiu, pasiune pentru frumos

Porti, garduri, din aluminiu, moderne, care dureaza o viata, fara intretinere. Calitate, pret mic si estetica desavarsita pentru cei cu gusturi rafinate!

Cere oferta de pret
Porti si garduri din aluminiu, preturi avantajoase! Porti de acces cu telecomanda si cu poarta pietonala.

Sigure, durabile, nu necesita intretinere, 30% reducere

Porti si garduri din aluminiu despre care putem spune cu incredere ca sunt de inalta calitate si care au un pret corect. Sunt moderne si se diferentiaza prin estetic, functionalitate, durabilitate si atentie la detalii. Pentru fiecare poarta, panou de gard aluminiu, cautam perfectiunea prin: design deosebit, rezistenta in timp, pret competitiv si respectarea termenelor convenite.

Portile din aluminiu si gardurile din aluminiu poarta amprenta viziunii tehnice si estetice Davos. In multe situatii, se ofera posibilitatea de personalizare si confectionare a produselor in acord cu cerintele clientilor. Finisajele sunt ireprosabile, fara urme de sudura, fara polizari neregulate si nu necesita intretinere in timp. Se pot alege suprafete mate, lucioase, texturate, metalizate sau imitatie de lemn.

Asa poate sa arate si proiectul tau!

Poarta si gardul perfect, pe viata! Da, ai citit bine! Cand alegi calitatea nu ai parte de imperfectiuni. Stil si frumusete cu o poarta si gard din aluminiu la cel mai bun pret pe mp.

Cele mai noi si frumoase modele de garduri aluminiu pentru casa, vila si curte.
Clic pe poza cu modelul de poarta sau gard preferat pentru marire.

Modele garduri si porti din aluminiu, modele de gard la strada

Garduri stradale, porti batante si culisante sau ansamblu format din poarta pietonala si poarta acces auto din profile de aluminiu la cele mai inalte standarde de calitate. Imbina cu pasiune atat nevoile functionale cat si nevoile estetice ale fiecarui gust, pot fi automatizate (actionare electrica cu telecomanda), raspund oricarei exigente si surprind prin calitatea deosebita si aspectul estetic desavarsit. Direct de pe santier, poarta curte batanta cu automatizare Somfy!

Te-ai gandit ca o poarta nu este doar o simpla poarta? Portile inseamna siguranta, intimitate, inseamna intoarcerea acasa si protectia celor dragi. Noi, luam in calcul toate acestea cand proiectam portile si gardurile tale din aluminiu. Pe langa cifre, masuratori, design, pentru noi este important ca tu si familia ta sa beneficiati de securitate, confortul automatizarilor si certitudinea ca totul functioneaza ca la carte. Portile si gardurile Davos Europe fac parte din caldura caminului tau!

Ai o casa sau un spatiu in constructie si ai nevoie de porti de acces cu telecomanda si poarta pietonala? Esti in cautarea celei mai bune solutii de imprejmuire? Apreciezi estetica pana in cele mai mici detalii? Alege portile si gardurile din aluminiu DAVOS!


Gard aluminiu pentru segmentul rezidential

Gard din aluminiu pentru amenajarea spatiului exterior al locuintei

Gard din aluminiu pentru amenajarea spatiului exterior al locuintei.

Un plan complet de constructie pentru o casa cuprinde si design-ul exterior compus din curte si gradina. Imprejmuirea curtii, pe langa faptul ca este o necesitate, indeplineste doua functii extrem de importante, un gard exterior:

 • 1. asigura securitatea spatiului exterior,
 • 2. are si un rol estetic

Astfel, contribuie la crearea unui sistem arhitectonic comun cu locuinta, dar si la pastrarea intimitatii. Varietatea de modele de garduri si porti existente in portofoliul nostru, cat si posibilitatea de a le personaliza dupa propriile idei si preferinte, ofera oricarui proprietar de casa, sansa de a-si imprejmui si securiza locuinta cu cel mai original, rezistent si inedit gard, precum si de a conferi o nota personala prin design-ul panourilor de gard exterior alese.

Cum alegi gardul potrivit pentru casa ta? Alegerea este importanta pentru ca va defini estetic intreaga ta locuinta. Pe langa functia de delimitare a spatiului, sunt 5 elemente majore de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un gard de aluminiu:

 • a) intimitate
 • b) siguranta
 • c) design placut
 • d) rezistenta in timp, fara intretinere
 • e) pret bun

Importanta lor variaza in functie de nevoile fiecaruia, dar aici, le regasesti pe toate! Misiunea noastra este sa depasim constant asteptarile clientilor furnizand produse inovative si respectand in acelasi timp cele mai inalte standarde de calitate.

De ce porti si gard din aluminiu?

 • 01Aluminiul poate fi modelat de asa natura incat formele obtinute si diversitatea modelelor sa fie practic nelimitate.
 • 02Aluminiul este vopsit in camp electrostatic, obtinandu-se o suprafata perfecta din punct de vedere al aspectului exterior si claritatii nuantelor.
 • 03Aluminiul are greutate specifica de 3 ori mai mica decat cea a fierului, nu rugineste, nu trebuie vopsit in fiecare an sau tratat cu ulei asa cum necesita un gard conventional de lemn.

De ce sa alegi DAVOS?

 • 01Materie prima superioara si tehnologie de prelucrare moderna, cu vopsire in camp electrostatic
 • 02Fara imperfectiuni, rugina sau deformare in timp, deci zero costuri de intretinere
 • 03Colectie vasta de modele proprii si culori, cu posibilitatea de a personaliza asa cum iti place
 • 04Aluminiul este 100% reciclabil si prietenos cu natura

Asiguram montaj pentru porti aluminiu sau gard aluminiu in Targu Jiu, Pitesti, Valcea, Bucuresti, Oradea, Craiova, Timisoara, Arad, Alba Iulia la preturi foarte bune.

Conceptul PPV

Atunci cand alegi o poarta Davos pur si simplu nu vei avea ce sa reprosezi calitatii. Fara suruburi sau nituri inestetice, fara imperfectiuni, fara deformari si fara ”lasa ca merge si asa pentru ca nu vede nimeni”.

Stii foarte bine ca toate aceste lucruri mentionate ascunse intr-un pret doar sensibil mai mic nu fac decat rabatul de la calitate cu care nu este nevoie sa traiesti toata viata daca alegi Davos. Dupa ce ne vei cunoaste, vei observa cat de perfectionisti suntem si te vei bucura pe deplin cand vei vedea cum folosim fiecare euro din pret in procesul de productie si montaj. Mai mult, cred ca ne vei oferi un review pozitiv fara sa ti-l cerem :)