Porti si garduri din aluminiu, pasiune pentru frumos

Porti si garduri din aluminiu moderne, pentru gusturi rafinate si pentru cei care pun pret pe calitate si estetica desavarsita.

Cere oferta de pret
Porti si garduri din aluminiu, preturi avantajoase! Porti de acces cu telecomanda si cu poarta pietonala.

Sigure, durabile, nu necesita intretinere

Porti si garduri din aluminiu despre care putem spune cu incredere ca sunt de inalta calitate si care au un pret corect. Sunt moderne si se diferentiaza prin estetic, functionalitate, durabilitate si atentie la detalii. Pentru fiecare poarta, panou de gard din aluminiu, cautam perfectiunea prin: design deosebit, rezistenta in timp, pret competitiv si respectarea termenelor convenite.

Portile si gardurile din aluminiu poarta amprenta viziunii tehnice si estetice Davos. In multe situatii, se ofera posibilitatea de personalizare si confectionare a produselor in acord cu cerintele clientilor. Finisajele sunt ireprosabile, fara urme de sudura, fara polizari neregulate si nu necesita intretinere in timp. Se pot alege suprafete mate, lucioase, texturate, metalizate sau imitatie de lemn.

Asa poate sa arate si proiectul tau!

Stil si frumusete cu o poarta si gard din aluminiu la cel mai bun pret pe mp.

Clic pe modelul preferat pentru marire.

Modele garduri si porti din aluminiu, modele de gard la strada

Garduri stradale, porti batante si culisante sau ansamblu format din poarta pietonala si poarta acces auto din profile de aluminiu la cele mai inalte standarde de calitate. Imbina cu pasiune atat nevoile functionale cat si nevoile estetice ale fiecarui gust, pot fi automatizate (actionare electrica cu telecomanda), raspund oricarei exigente si surprind prin calitatea deosebita si aspectul estetic desavarsit.

Ai o casa sau un spatiu in constructie si ai nevoie de porti de acces cu telecomanda si poarta pietonala? Esti in cautarea celei mai bune solutii de imprejmuire? Apreciezi estetica pana in cele mai mici detalii? Alege portile si gardurile din aluminiu DAVOS!


Porti si garduri din aluminiu, usi intrare si balustrade din aluminiu

Misiunea noastra este sa depasim constant asteptarile clientilor furnizand produse inovative si respectand in acelasi timp cele mai intalte standarde de calitate.

De ce sa alegi DAVOS?

  • 01Materie prima superioara si tehnologie de prelucrare moderna, cu vopsire in camp electrostatic
  • 02Fara imperfectiuni, rugina sau deformare in timp, deci zero costuri de intretinere
  • 03Colectie vasta de modele proprii si culori, cu posibilitatea de a personaliza asa cum iti place
  • 04Aluminiul este 100% reciclabil si prietenos cu natura

Asiguram montaj pentru porti si garduri din aluminiu in Targu Jiu, Pitesti, Valcea, Bucuresti, Oradea, Craiova, Timisoara, Arad, Alba Iulia la preturi foarte bune.