Usi de garaj rezidentiale, sectionale si tip rulou (MCA)

Usi de garaj sectionale electrice cu telecomanda sau manuale

Calitate la preturile cele mai bune de pe piata!

Usi de garaj sectionale si tip rulou, manuale sau automate (electrice) cu telecomanda, cu usa pietonala si ferestre sau panouri vitrate. Plus 40 tipuri de panouri vopsite intr-una din culorile RAL, sau imitatii de lemn, astfel ca, oricare ar fi cerinta ta, noi avem solutia completa.


Compania Paticlic SRL cu sediul in Timisoara reprezinta cel mai important producator de usi de garaj, cu cea mai mare fabrica de profil din Romania. Portile de garaj respecta toate normele de siguranta in utilizare si sunt construite sa reziste la peste 25.000 cicluri de actionare.


Sectionala sau tip rulou, usa de garaj, a castigat rapid popularitate in randul proprietarilor de case rezidentiale. Cu actionare manuala sau automata cu telecomanda, usa de garaj prezinta caracteristici inovatoare de siguranta, confort si securitate, iar, prin eleganta designului, finisajelor de suprafata, culori si stiluri, se integreaza perfect in arhitectura casei tale. Sunt de doua tipuri: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou si pot fi accesorizate cu usa pietonala.

Usi sectionale si tip rulou pentru garaje

Usi de garaj Benefit

Usile de garaj BeneFit reprezinta varianta optima in ceea ce priveste raportul calitate/pret. Realizarea usilor pe dimensiune standard duce la eficientizarea costurilor si reducerea pierderilor de material. Usile BeneFit sunt dotate cu arcuri de tractiune ce pot fi montate sub sina pe care culiseaza usa sau pe lateralele ei.

Avantajul principal al portilor cu arcuri de tractiune consta in faptul ca instalarea sinei se poate face si cand stalpii laterali si grinda au dimensiuni reduse. Usile BeneFit sunt garantate 15 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 10 ani.

Usi de garaj automate

Usi de garaj Benefit XL

Usile sectionale BeneFit XL sunt gandite pentru garaje mici, cu lungime maxima de 3,2 m. Usile sunt echipate cu arcuri de tractiune, amplasate in stalpii laterali ai usii.

Datorita acestei solutii tehnice, spatiul necesar de grinda este redus pana la 65mm, in cazul portilor manuale si 120mm, in cazul usilor electrice. Usile BeneFit XL sunt garantate 15 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 10 ani.

Usi de garaj

Usi de garaj Optima

Usile de garaj sectionale Optima ofera cele mai flexibile variante constructive. In primul rand, este vorba despre faptul ca usile Optima se pot realiza pe orice dimensiune, apoi trebuie retinut ca sunt dotate cu arcuri de torsiune ce pot fi montate atat pe grinda pe care se aplica usa, cat si in spatele sinelor.

Usile Optima sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 20 ani.

Usi de garaj Optima

Usi de garaj Vogue

Usile de garaj sectionale Vogue ofera cele mai flexibile variante constructive. In primul rand, usile Vogue se pot realiza pe orice dimensiune, apoi trebuie retinut ca sunt dotate cu arcuri de torsiune ce pot fi montate atat pe grinda pe care se aplica usa, cat si in spatele sinelor.

Usile Vogue sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 20 ani.

Usi de garaj Vogue

Usi de garaj tip rulou

Usile de garaj tip rulou sunt folosite pentru a inchide suprafete mari si acolo unde nu se preteaza o usa sectionala. Cea mai des intalnita utilizare o reprezinta usile de garaj si usile pentru inchiderea spatiilor comerciale. Principalul avantaj pe care il au usile tip rulou fata de usile sectionale este dat de restrictiile de montaj mult mai permisive. Datorita faptului ca intreaga usa se roluieste intr-un cilindru, in partea de sus a usii, face ca restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, necesara montarii usii, sa fie mult mai usor de respectat.

Usile de garaj tip rulou sunt realizate din lamele de 77mm, iar inaltimea maxima pe care o poate avea o astfel de usa este de 4650 mm. Latimea maxima a unei usi tip rulou, cu lamele de 77 mm, este de 5300 mm. Suprafata maxima pe care o poate ocupa o usa de tip rulou este de 20mp. Sunt actionate de motoare tubulare care pot fi actionate prin: telecomanda, selector cu cheie, buton de perete sau printr-un modul de comanda prin tehnologia GSM. In plus, usa tip rulou poate fi accesorizata cu: sistem de fotocelule, senzor de muchie „Safety Edge”, semafor rosu. Usa tip rulou poate fi echipata cu lamele cu gemulete sau cu grile de ventilatie.

Usi de garaj tip rulou

Afla oferta de pret la usa garajului tau.

Trimite-ne dimensiunile si primesti oferta in 5 minute!

Caracteristici si accesorii usi de garaj

Izolare termica

Izolarea termica foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

Panourile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu excelente proprietati termoizolatoare. La aceeasi grosime spuma confera un grad dublu de izolare fata de polistiren. Otelul din care sunt facute panourile este protejat impotriva oxidarii cu un strat de zinc (otel galvanizat) cu rezistenta sporita la coroziune.

Izolare termica usi de garaj

Accesorii usi de garaj

Pentru facilitarea utilizarii si pentru securizarea impotriva oaspetilor nepoftiti, usile de garaj se pot comanda cu diverse accesorii. In functie de actionare, usa de garaj poate fi diferit accesorizata. Pentru usile de garaj manuale se recomanda instalarea unui bolt care va bloca mecanic usa. In acest fel, usa nu va putea fi deschisa din exterior de catre o persoana neautorizata.

Pentru usile actionate electric, in garaje in care singura cale de acces o reprezinta usa sectionala, se recomanda instalarea unei yale de deblocare a motorului. Yala se monteaza pe fata usii, iar folosirea ei va actiona sistemul de deblocare al motorului. In acest fel, in cazul unei pene de curent, usa de garaj va putea fi actionata manual. Pentru usile sectionale cu suprafete mari se poate monta un maner din plastic.

Accesorii usi de garaj

Usi de garaj cu ferestre sau panouri vitrate

Ferestrele au un dublu rol pentru usile de garaj: pot armoniza usa cu restul ferestrelor imobilului sau pot facilita intrarea luminii in garaj, sporind astfel frumusetea casei dumneavoastra.

Ferestrele pot fi circulare, dreptunghiulare sau cu diverse forme si motive. Ramele ferestrelor pot fi din PVC (albe sau negre) sau din inox. Ferestrele se pot pune pe toate panourile, chiar si pe usa pietonala. Panourile vitrate au rama din aluminiu ce poate fi vopsit in orice culoare a paletarului RAL.

Usi de garaj cu panouri vitrate

Usa pietonala integrata

De cele mai multe ori tinem in garaj, pe langa masina, numeroase obiecte utile, echipamente sau vehicule usoare. Bicicletele sunt cel mai des depozitate in acelasi loc cu masina. Fara a mai deschide complet usa de garaj puteti avea acces rapid la tot ce se afla inauntru. In plus, daca mai exista o alta usa pentru accesul in garaj, aceasta poate fi realizata din acelasi material precum usa sectionala.

Accesul in garaj se poate face prin usa pietonala ce se incadreaza in design-ul general al usii BeneFit care permite cu usurinta accesul in interiorul garajului fara a fi necesara deschiderea usii. Usa pietonala este prevazuta cu un amortizor montat in partea superioara ce asigura inchiderea acesteia evitand astfel distrugerea accidentala. Rama usii si manerele sunt din aluminiu eloxat estetic si rezistent la coroziune.

Usa pietonala integrata in usa de garaj

Automatizari usi de garaj

Avantajele automatizarilor SOMMER
 • Consum redus de energie
 • Fiabilitate si durabilitate ridicate datorita tehnologiei de functionare
 • Lantul este stationar, astfel incat pierderea de energie este minima datorita faptului ca nu exista frecare precum in cazul tehnologiei cu lant circumferential
 • Lantul nu necesita intretinere, nu trebuie uns, ceea ce inseamna ca nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei
 • Sistem de autoblocare impotriva hotilor
 • Posibilitate conectare bariera cu celule fotoelectrice
 • Montaj usor si rapid datorita preasamblarii
Automatizari usi de garaj

Tipuri de panou pentru usile de garaj

Usile de garaj sunt construite din panouri sandvici, din tabla galvanizata si spuma poliuretanica. Au grosime de 40mm si asigura o izolare termica eficienta. Pentru armonizarea usii de garaj cu restul detaliilor arhitecturale ale cladirii sunt disponibile mai multe tipuri de ambutisari ale panourilor. Pentru o armonizare perfecta, se pot realiza si usi laterale de intrare in imobil din aceleasi materiale din care este realizata usa de garaj.

Pot fi realizate in peste 40 de variante coloristice cu diverse ambutisari. Panourile sunt vopsite in procesul de fabricatie in culori standard, dar pot fi vopsite in orice culoare a paletarului RAL. Pentru proiectele rezidentiale se pot alege panouri infoliate care imita lemnul

Panouri pentru usile de garaj

Preturi promotionale! Usi de garaj BENEFIT - Cel mai mic pret!

Usi de garaj rezidentiale (dimensiuni standard) la preturi avantajoase!


Latime(mm)

Inaltime(mm)
Preturi usi de garaj automate (+ 1 telecomanda) cu montaj si TVA inclus
Panouri alb/maro RIB. Pret promotionalPanouri stejar auriu/nuc/wenge RIB. Pret promotional
25002000880 €990 €
25002150890 €1010 €
25002250900 €1030 €
27002000910 €1040 €
27002125920 €1060 €
27002250930 €1080 €
30002000960 €1090 €
30002125970 €1110 €
30002250980 €1130 €

Detalii oferta promotionala

 • Oferta valabila pana la sfarsitul lunii februarie 2020, in limita stocului disponibil
 • Preturile sunt exprimate in euro, contin serviciul de instalare si TVA

Caracteristici produse aflate in promotie

Usi de garaj sectionale MCA Benefit actionate cu motoare Sprint Evolution SOMMER – Germania

 • panouri izolate termic de 40mm grosime
 • culori:
  • standard: alb, maro
  • imitatii lemn: stejar auriu, nuc, wenge
 • actionate din telecomanda - cu motoare Sprint Evolution SOMMER – Germania

Tipuri de sisteme de culisare

 • Usile sunt realizate pe dimensiuni standard
 • SD = arcurile amplasate in lateralul sinei de culisare
 • DN = arcurile amplasate sub sina de culisare
 • Arcurile de tractiune sunt garantate 15 000 de cicluri
 • Garantie extinsa pana la 5 ani

  Usi de garaj pentru fiecare casa, stil si buget

  Usile de garaj sunt disponibile intr-un numar mare de variante cu multiple tipuri de ambutisari. Asiguram montaj usi de garaj rezidentiale in Timisoara, Timis, la preturi foarte bune. Usa de garaj se poate comanda in orice dimeniune si accesoriza in functie de preferinte, cu actionare manuala sau cu actionare prin motor electric cu telecomanda.

  Usile sectionale sunt printre cele mai populare tipuri de usi de garaj de pe piata. Au devenit o optiune din ce in ce mai populara pentru clienti corora le ofera o combinatie de economie, durabilitate si un aspect frumos. Izolarea acustica si termica perfecta sunt garantate de panouri sandwich umplute cu spuma poliuretanica de 40 mm. Sunt disponibile peste 100 de variante de modele de panouri pentru usi, texturi de suprafata si culori.

  Satisfacem nevoile clientilor care cauta cea mai buna calitate, flexibilitate si viteza, gama mare de produse, design personalizat si oferte rezonabile!

  De ce sa optezi pentru o usa de garaj?

  Indiferent daca iti construiesti o casa noua sau doar renovezi, probabil vei avea nevoie de o usa de garaj.

  1. Economisesc spatiu

  Usile sectionale ale garajului se deschid vertical, in sus, prin alunecarea de-a lungul tavanului, ceea ce iti permite sa castigi spatiu in fata si in interiorul garajului.

  2. Ofera izolare acustica si termica

  Datorita panourilor lor din otel grosime de 42 mm umplute cu spuma poliuretanica densa, usile de garaj ofera o izolatie termica si acustica excelenta in interiorul garajului.

  3. Sunt sigure si durabile

  Usi de garaj fabricate din panouri din otel, ceea ce le permite sa iti protejeze masina si marfurile timp indelungat! De fapt, va oferim o garantie de 5 ani pentru toate usile noastre si servicii dedicate pe tot parcursul de utilizare. Sunt fabricate folosind materii prime de inalta calitate, iar selectia noastra de usi de garaj rezidentiale include mai multe modele dintre care poti alege in functie de gustul personal dar si de stilul casei tale.