Usi de garaj rezidentiale, sectionale si tip rulou (MCA)

Usi de garaj sectionale electrice cu telecomanda sau manuale

Usi de garaj pentru fiecare casa, stil si buget

Sectionala sau tip rulou, usa de garaj, a castigat rapid popularitate in randul proprietarilor de case rezidentiale. Cu actionare manuala sau automata cu telecomanda, prezinta caracteristici inovatoare de siguranta, confort si securitate, iar, prin eleganta designului, finisajelor de suprafata, culori si stiluri, usa de garaj, se integreaza perfect in arhitectura casei tale.


Se pot monta la orice tip de garaj, cu diferite dimensiuni de intrare, au preturi accesibile si o rezistenta la peste 25.000 cicluri de actionare.


Ai nevoie de ajutor?

Suna: 0744 226 329


Afla oferta de pret la usa garajului tau.

Trimite-ne dimensiunile si primesti oferta in 5 minute!Usi electrice pentru garaj, sectionale si tip rulou

Oferta noastra cuprinde usi sectionale si tip rulou, manuale sau automate (electrice) cu telecomanda, dotate cu usi pietonale si ferestre sau panouri vitrate.

Usi sectionale Benefit

Usi sectionale BeneFit, cea mai buna alegere datorita raportului calitate/pret. Sunt usi de garaj cu dimensiuni standard, ieftine, datorita reducerii pierderilor de material.

Sunt dotate cu arcuri de tractiune ce pot fi montate sub sina pe care culiseaza usa sau pe lateralele ei. Avantajul principal al usilor cu arcuri de tractiune consta in faptul ca instalarea sinei se poate face si cand stalpii laterali si grinda au dimensiuni reduse. Sunt garantate 15 000 de cicluri de functionare, o durata de folosinta de peste 10 ani.

 • Sunt realizate pe dimensiuni standard
 • Garantie extinsa pana la 5 ani
Usi de garaj automate


Usi de garaj Benefit XL

Usile sectionale BeneFit XL sunt construite pentru garaje mici, cu lungime maxima de 3,2 m si echipate cu arcuri de tractiune, amplasate in stalpii laterali. Datorita acestei solutii tehnice, spatiul necesar de grinda este redus pana la 65mm in cazul unei usi de garaj manuale si 120mm in cazul unei usi de garaj electrice. BeneFit XL sunt garantate 15 000 de cicluri de functionare. O durata de folosinta de peste 10 ani.

 • Automatizarile folosite poarta semnatura SOMMER - Germania.
 • Actionare manuala sau electrica, din telecomanda.
 • Sunt realizate pe dimensiunile golului de garaj
 • Garantie extinsa pana la 5 ani
Usi de garaj

Usi de garaj Optima

Usile de garaj sectionale Optima ofera cele mai flexibile variante constructive. Pot fi realizate la comanda, in orice dimensiune, si sunt dotate cu arcuri de torsiune ce pot fi montate atat pe grinda pe care se aplica usa, cat si in spatele sinelor.

Usile Optima sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 20 ani.

 • Sunt realizate la dimensiunea proiectata de arhitect
 • Garantie extinsa pana la 10 ani
Usi de garaj Optima

Usi de garaj Vogue

La fel ca si Optima, usile Vogue se pot realiza pe orice dimensiune, in schimb, iti ofera posibilitatea personalizarii cu insertii INOX.

Sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare si o durata de folosinta de peste 20 ani.

 • Sunt realizate la dimensiunea proiectata de arhitect
 • Garantie extinsa pana la 15 ani
Usi de garaj Vogue

Usi de garaj tip rulou

Avantajul usilor de garaj tip rulou este dat de montajul foarte permisiv. Lamelele ruloului se strang intr-o caseta superioara ce poate fi montata atat la exterior cat si la interior, iar, restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, sunt mult mai usor de respectat.

Sunt realizate din lamele de 77mm, iar inaltimea maxima la usa rulou este de 4650 mm. Latimea maxima este de 5300 mm si suprafata maxima pe care o poate ocupa este de 20mp. Sunt prevazute cu motoare tubulare care pot fi actionate prin: telecomanda, selector cu cheie, buton de perete sau printr-un modul de comanda prin tehnologia GSM. In plus, usa tip rulou poate fi accesorizata cu: sistem de fotocelule, senzor de muchie „Safety Edge”, semafor rosu.

Usi de garaj tip rulou

Usi garaj mai ieftine cu 30% - Cel mai mic pret!

Trimite dimensiunile si primesti cea mai buna oferta de pret in 5 minute!Tipuri de panouri pentru usi de garaj sectionale rezidentiale


CULORILE, TEXTURILE SI AMBUTISARILE PANOURILOR

Pentru ca usa de la garaj sa completeze detaliile arhitecturale ale casei, sunt disponibile mai multe tipuri de panouri. Pentru o armonizare perfecta, se pot realiza si usi laterale de intrare in imobil din aceleasi materiale din care este realizata usa.

Sunt disponibile peste 40 variante coloristice cu diverse ambutisari. Panourile sunt vopsite in culori standard, dar pot fi vopsite in orice culoare a paletarului RAL. Pentru imobile rezidentiale se pot alege panouri infoliate care imita lemnul.

AMPRENTE PANOURI USI DE GARAJ SECTIONALE
 • Amprenta stucco

  Stucco
  coaja de portocala

 • Amprenta woodgrain

  Woodgrain
  scoarta de copac

 • neted

  Slick
  neted

 • caseta

  Casetat
   

AMBUTISAREA SAU NUMARUL DE LINII ALE FIECARUI PANOU
 • flush

  Flush
  fara nicio linie pe panou

 • MIDRIB

  MIDRIB
  cu o singura linie mediana

 • rib

  RIB
  cu linii orizontale din 100 în 100 mm

 • caseta

  Casetat
  dreptunghiuri la distanta egala

PANOURI CASETATE CU AMPRENTA WOODGRAIN
 • Alb RAL 9016

  Alb RAL 9016

 • Stejar auriu

  Stejar auriu

 • Maro RAL 8017

  Maro RAL 8017

PANOURI RIB CU AMPRENTA STUCCO
 • Alb RAL 9016

  Alb RAL 9016

 • panou Maro RAL8017

  Maro RAL 8017

 • Verde RAL6005

  Verde RAL 6005

 • Verde RAL6009

  Verde RAL 6009

 • Albastru RAL5010

  Albastru RAL 5010

 • Argintiu RAL9006

  Argintiu RAL 9006

 • Gri RAL7016

  Gri RAL 7016

 • Rosu RAL3000

  Rosu RAL 3000

VARIANTE DE USI DE GARAJ SECTIONALE
Usa garaj nuc RIB

Usa garaj nuc RIB

Usa garaj nuc RIB

Usa nuc MIDRIB

Usa de garaj Stejar Auriu FLUSH

Usa de garaj Stejar Auriu FLUSH

Usa de garaj MCA Stejar Auriu MIDRIB

Usa de garaj Stejar Auriu MIDRIB

Usa de garaj MCA Stejar Auriu Casetat

Usa de garaj Stejar Auriu Casetat

Usa de garaj RAL 9005 FLUSH

Usa garaj RAL 9005 FLUSH

Usa de garaj RAL 4016 MIDRIB

Usa de garaj RAL 4016 MIDRIB

Usa de garaj RAL 4016 FLUSH

Usa de garaj RAL 4016 FLUSH

Usa de garaj RAL 4016 MIDRIB

Usa de garaj RAL 8017 MIDRIB

Usa de garaj alb RIB

Usa de garaj alb RIB


Izolare termica

Izolarea termica foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

Panourile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu excelente proprietati termoizolatoare. La aceeasi grosime spuma confera un grad dublu de izolare fata de polistiren. Otelul din care sunt facute panourile este protejat impotriva oxidarii cu un strat de zinc (otel galvanizat) cu rezistenta sporita la coroziune.

Izolare termica usi de garaj

Accesorii usi de garaj

Pentru facilitarea utilizarii si pentru securizarea impotriva oaspetilor nepoftiti, usile de garaj se pot comanda cu diverse accesorii. In functie de actionare, usa de garaj poate fi diferit accesorizata. Pentru cele manuale se recomanda instalarea unui bolt care va bloca mecanic usa. In acest fel, nu va putea fi deschisa din exterior de catre o persoana neautorizata.

Pentru usile actionate electric, in care singura cale de acces o reprezinta usa sectionala, se recomanda instalarea unei yale de deblocare a motorului. Yala se monteaza pe fata usii, iar folosirea ei va actiona sistemul de deblocare al motorului. In acest fel, in cazul unei pene de curent, usa de garaj va putea fi actionata manual. Pentru usile sectionale cu suprafete mari se poate monta un maner din plastic.

Accesorii usi de garaj

Ferestre sau panouri vitrate

Ferestrele au un dublu rol pentru usile de garaj: pot armoniza usa cu restul ferestrelor imobilului sau pot facilita intrarea luminii in garaj, sporind astfel frumusetea casei dumneavoastra.

Ferestrele pot fi circulare, dreptunghiulare sau cu diverse forme si motive. Ramele ferestrelor pot fi din PVC (albe sau negre) sau din inox. Ferestrele se pot pune pe toate panourile, chiar si pe usa pietonala. Panourile vitrate au rama din aluminiu ce poate fi vopsit in orice culoare a paletarului RAL.

Usi de garaj cu panouri vitrate

Usa pietonala integrata in usa garajului

Usile de garaj cu usa pietonala sunt utile deoarece, de cele mai multe ori tinem in garaj, pe langa masina, numeroase obiecte utile, echipamente sau vehicule usoare. Fara a mai deschide complet usa garajului, puteti avea acces rapid la tot ce se afla inauntru.

Accesul in garaj se poate face prin usa pietonala ce se incadreaza in design-ul general al usii BeneFit care permite cu usurinta accesul in interiorul garajului fara a fi necesara deschiderea usii. Usa pietonala este prevazuta cu un amortizor montat in partea superioara ce asigura inchiderea acesteia evitand astfel distrugerea accidentala. Rama usii si manerele sunt din aluminiu eloxat estetic si rezistent la coroziune.

Usa pietonala integrata in usa de garaj

Automatizari usi de garaj

Usile de garaj sectionale automatizate dau o nota moderna casei si-i cresc valoarea. Automatizarea usilor este semnata de Sommer Germania.

Avantajele automatizarilor SOMMER
 • Consum redus de energie
 • Fiabilitate si durabilitate ridicate datorita tehnologiei de functionare
 • Lantul este stationar, astfel incat pierderea de energie este minima datorita faptului ca nu exista frecare precum in cazul tehnologiei cu lant circumferential
 • Lantul nu necesita intretinere, nu trebuie uns, ceea ce inseamna ca nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei
 • Sistem de autoblocare impotriva hotilor
 • Posibilitate conectare bariera cu celule fotoelectrice
 • Montaj usor si rapid datorita preasamblarii
Automatizari usi de garaj

Reducere 30% la Usi BENEFIT - Cel mai mic pret!

Dimensiuni usi de garaj.
Latime x Inaltime
Promotii usi de garaj automate (+ 1 telecomanda) cu montaj si TVA inclus
Panouri alb/maro RIB.Panouri stejar auriu/nuc/wenge RIB.
2500 x 2000880 €990 €
2500 x 2150890 €1010 €
2500 x 2250900 €1030 €
2700 x 2000910 €1040 €
2700 x 2125920 €1060 €
2700 x 2250930 €1080 €
3000 x 2000960 €1090 €
3000 x 2125970 €1110 €
3000 x 2250980 €1130 €

Detalii oferta promotionala

 • Oferta valabila pana la sfarsitul lunii, in limita stocului disponibil
 • Preturile sunt exprimate in euro, contin serviciul de instalare si TVA

Caracteristici produse aflate in promotie

Porti de garaj MCA Benefit actionate cu motoare Sprint Evolution SOMMER – Germania

 • panouri izolate termic de 40mm grosime
 • culori:
  • standard: alb, maro
  • imitatii lemn: stejar auriu, nuc, wenge
 • actionate din telecomanda - cu motoare Sprint Evolution SOMMER – Germania

Tipuri de sisteme de culisare

 • Usile sunt realizate pe dimensiuni standard
 • SD = arcurile amplasate in lateralul sinei de culisare
 • DN = arcurile amplasate sub sina de culisare
 • Arcurile de tractiune sunt garantate 15 000 de cicluri
 • Garantie extinsa pana la 5 ani

  Usi, actionate electric sau manual, pentru garaj

  Compania Paticlic SRL, cu sediul in Timisoara, reprezinta cel mai important producator de usi sectionale si tip rulou cu actionare manuala sau electrica, avand mai mare fabrica de profil din Romania.

  In segmentul rezidential, usile sectionale, sunt printre cele mai populare usi de garaj pentru ca sunt perfect adaptabile fiecarui criteriu de design si constructii. Completeaza specificul locuintei pastrand linia estetica (prin culoare si textura), sunt pretabile oricarui tip de spatiu, proiectate pentru orice dimensiune si pregatite pentru a fi integrate intr-un sistem automatizat de control al zonei de acces. Izolarea acustica si termica perfecta sunt garantate de panouri sandwich umplute cu spuma poliuretanica de 40 mm.

  Sunt disponibile intr-un numar mare de variante cu multiple tipuri de ambutisari. Portile de garaj se pot realiza si la comanda, in orice dimeniune, si accesoriza in functie de preferinte, cu actionare manuala sau cu actionare electrica (telecomanda).

  Satisfacem nevoile clientilor care cauta cea mai buna calitate, flexibilitate si viteza, gama mare de produse, design personalizat si oferte rezonabile! Asiguram montaj usi de garaj, preturi avantajoase in Timisoara, Timis.

  Motive sa alegi usa de garaj rezidentiala sectionala.

  Indiferent daca iti construiesti o casa noua sau doar renovezi, cu siguranta vei avea nevoie de o usa de garaj.

  1. Economisesc spatiu

  Usile sectionale se deschid vertical, in sus, prin alunecarea de-a lungul tavanului, ceea ce iti permite sa castigi spatiu in fata si in interiorul garajului.

  2. Ofera izolare acustica si termica

  Datorita panourilor lor din otel grosime de 42 mm umplute cu spuma poliuretanica densa, usile de garaj ofera o izolatie termica si acustica excelenta in interiorul garajului.

  3. Sunt sigure si durabile

  Sunt fabricate din panouri de otel, ceea ce le permite sa iti protejeze masina si marfurile timp indelungat! De fapt, va oferim o garantie de 5 ani pentru toate usile noastre si servicii dedicate pe tot parcursul de utilizare. Selectia noastra de usi de garaj rezidentiale include mai multe modele dintre care poti alege in functie de gustul personal dar si de stilul casei tale.

  Asiguram distributie si montaj usi de garaj: Timisoara, Targu Jiu, Valcea, Bucuresti, Slatina-Olt, Craiova, Sibiu, Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Oradea la preturi foarte bune.