Usi de garaj ieftine pentru fiecare casa, stil si buget

Usi de garaj electrice cu telecomanda, manuale, sectionale si tip rulou. Cumpara usa de garaj la promotie, 35% reducere!

  sau discuta cu un consultant

Usi de garaj rezidentiale ieftine, sectionale si tip rulou

Satisfacem nevoile clientilor care cauta cea mai buna calitate, cele mai bune usi de garaj, gama variata de modele sau design personalizat si oferte de pret rezonabile. Portile de garaj se pot realiza la comanda, in orice dimeniune, si accesoriza in functie de preferinte.

Usi de garaj sectionale rezidentiale

Usi de garaj sectionale electrice, automate, cu telecomanda sau manuale
Porti de garaj sectionale rezidentiale

Ai posibiliatea sa utilizezi la maxim spatiul din fata si din interiorul garajului, fara probleme. Oferta cuprinde usi garaj sectionale si tip rulou, manuale sau automate (electrice) cu telecomanda, dotate cu usi pietonale si ferestre sau panouri vitrate. Usi ideale pentru garaje cu drumuri de acces mai scurte sau probleme de spatiu interne.

Alege usa de garaj dupa model, textura si culoare

Noi iti asiguram si montaj

Usi de garaj moderne realizate dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri, in diverse culori, ce permit si integrarea de usi pietonale cu prag jos. Se pot monta la garaje cu diferite dimensiuni, au preturi accesibile si o rezistenta in timp de minim 25.000 cicluri actionare.

Usa de garaj sectionala Benefit

O alegere buna datorita raportului calitate/pret. Sunt usi de garaj ieftine datorita reducerii pierderilor de material, panourile fiind realizate la dimensiuni standard. Sunt dotate cu arcuri de tractiune ce pot fi montate sub sina pe care culiseaza usa sau pe lateralele ei. Avantajul principal al usilor cu arcuri de tractiune consta in faptul ca instalarea sinei se poate face si cand stalpii laterali si grinda au dimensiuni reduse. Sunt garantate 15 000 de cicluri.

 • - sunt realizate pe dimensiuni standard
 • - garantie extinsa pana la 5 ani
Usa de garaj electrica ieftina, sectionala Benefit

Usa de garaj sectionala Benefit XL

Usile sectionale BeneFit XL sunt construite pentru garaje mici, cu lungime maxima de 3,2 m si sunt echipate cu arcuri de tractiune amplasate in stalpii laterali. Datorita acestei solutii, spatiul necesar de grinda este redus pana la 65mm, in cazul unei usi de garaj manuale, si 120mm in cazul unei usi de garaj electrice. BeneFit XL sunt garantate 15 000 de cicluri de functionare.

 • - usi sectionale cu actionare manuala sau electrica, din telecomanda.
 • - sunt realizate pe dimensiunile golului de garaj
 • - garantie extinsa pana la 5 ani
Usa garaj sectionala Benefit XL la pret mic

Usi de garaj sectionale Optima

Usile de garaj sectionale Optima ofera cele mai flexibile variante constructive. Pot fi realizate la comanda, in orice dimensiune, si sunt dotate cu arcuri de torsiune ce pot fi montate atat pe grinda pe care se aplica usa, cat si in spatele sinelor. Usile Optima sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare. Daca vom considera o utilizare medie zilnica de 3 cicluri, vom ajunge la o durata de folosinta de peste 20 ani.

 • - sunt realizate la dimensiunea proiectata de arhitect
 • - garantie extinsa pana la 10 ani
Preturi mici la usi de garaj Optima, Timisoara

Usa de garaj sectionala Vogue

La fel ca si Optima, usa de garaj sectionala Vogue se poate realiza pe comanda in orice dimensiune. In schimb, iti ofera posibilitatea personalizarii cu insertii de INOX.

Sunt garantate 25 000 de cicluri de functionare si o durata de folosinta de peste 20 ani.

 • - sunt realizate la dimensiunea proiectata de arhitect
 • - garantie extinsa pana la 15 ani
Usa de garaj ieftina Vogue

Usi de garaj sectionale CARINA

Construite dupa proiecte germane, usile CARINA rezista la peste 20 000 de cicluri de actionare. Se deschid vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului. Vei economisi mai mult spatiu atat in garaj, cat si in fata acestuia.

Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, moderne si cresc valoarea casei. Automatizarea usilor CARINA este semnata de Sommer Germania.

 • - Sunt produse pe 15 dimensiuni standard si in 3 variante coloristice: alb, maro si gri antracit.
Usi de garaj ieftine Carina

Tipuri de panouri usi de garaj sectionale si variante de culoare

culorile, texturile si ambutisarile panourilor

Pentru ca usa de garaj sa completeze detaliile arhitecturale ale casei, sunt disponibile mai multe tipuri de panouri. Pentru o armonizare perfecta, se pot realiza si usi laterale de intrare in imobil din aceleasi materiale din care este realizata usa.

Amprente panouri usi de garaj sectionale

 • Amprenta stucco

  Stucco
  coaja de portocala

 • Porti pentru garaj Amprenta woodgrain

  Woodgrain
  scoarta de copac

 • Porti de garaj

  Slick
  neted

 • caseta

  Casetat
   

Ambutisarea sau numarul de linii ale fiecarui panou

 • Pret mic la usi de garaj

  Flush
  fara nicio linie pe panou

 • MIDRIB

  MIDRIB
  cu o singura linie mediana

 • rib

  RIB
  cu linii orizontale din 100 în 100 mm

 • caseta

  Casetat
  dreptunghiuri la distanta egala

Panouri casetate cu amprenta WOODGRAIN

 • Alb RAL 9016

  Alb RAL 9016

 • usi de garaj stejar auriu

  Stejar auriu

 • Porti garaj Maro RAL 8017

  Maro RAL 8017

Panouri RIB cu amprenta STUCCO

 • usi pentru garaj culoare Alb RAL 9016

  Alb RAL 9016

 • porti pentru garaje culoare panou Maro RAL8017

  Maro RAL 8017

 • Verde RAL6005

  Verde RAL 6005

 • Verde RAL6009

  Verde RAL 6009

 • Albastru RAL5010

  Albastru RAL 5010

 • Argintiu RAL9006

  Argintiu RAL 9006

 • Gri RAL7016

  Gri RAL 7016

 • Rosu RAL3000

  Rosu RAL 3000

Sunt disponibile mai mult de 40 variante coloristice cu diverse tipuri de amprenta. Panourile sunt vopsite in culori standard, dar pot fi vopsite in orice culoare a paletarului RAL. Pentru imobile rezidentiale se pot alege panouri infoliate care imita lemnul.

Variante coloristice usi de garaj sectionale

Usa garaj nuc RIB

Nuc RIB

Usa garaj nuc RIB

Nuc MIDRIB

Usa de garaj Stejar Auriu FLUSH Pitesti

Stejar Auriu FLUSH

Usa de garaj MCA Stejar Auriu MIDRIB Timisoara

Stejar Auriu MIDRIB

Usa garaj MCA Stejar Auriu Casetat

Stejar Auriu Casetat

Usa garaj RAL 9005 FLUSH

RAL 9005 FLUSH

Usa de garaj RAL 4016 MIDRIB

RAL 7016 MIDRIB

Usi garaj RAL 4016 FLUSH

RAL 7016 FLUSH

Usa garaj RAL 4016 MIDRIB

RAL 8017 MIDRIB

Usa de garaj alb RIB, electrica cu telecomanda

Alb RIB

Caracteristici de izolare plus optiuni de accesorizare

Izolare termica panouri usi

Izolarea termica foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer de 0.9 Watt/mp*K.

Panourile cu spuma poliuretanica au excelente proprietati termoizolatoare. La aceeasi grosime spuma confera un grad dublu de izolare fata de polistiren. Otelul din care sunt facute panourile este protejat impotriva oxidarii cu un strat de zinc cu rezistenta sporita la coroziune.

Calculator usi garaj

Accesorii usa de garaj

Pentru securizarea impotriva oaspetilor nepoftiti, usile de garaj se pot comanda cu diverse accesorii. Pentru cele manuale se recomanda instalarea unui bolt care va bloca mecanic usa. In acest fel, nu va putea fi deschisa din exterior de catre o persoana neautorizata.

Pentru usile actionate electric se recomanda instalarea unei yale de deblocare a motorului. Yala se monteaza pe fata usii, iar folosirea ei va actiona sistemul de deblocare al motorului. In acest fel, in cazul unei pene de curent, usa sectionala va putea fi actionata manual. Pentru usile sectionale cu suprafete mari se poate monta un maner din plastic.

Usi de garaj online cu telecomanda

Usa de garaj cu ferestre sau panouri vitrate

Ferestrele au un dublu rol pentru usile de garaj: pot armoniza usa cu restul ferestrelor imobilului sau pot facilita intrarea luminii in garaj, sporind astfel frumusetea casei tale.

Ferestrele pot fi circulare, dreptunghiulare sau cu diverse forme si motive. Ramele ferestrelor pot fi din PVC (albe sau negre) sau din inox. Ferestrele se pot pune pe toate panourile, chiar si pe usa pietonala. Panourile vitrate au rama din aluminiu ce poate fi vopsit in orice culoare a paletarului RAL.

Usi garaj sectionale cu panouri vitrate

Usa de garaj cu usa pietonala

Usa de garaj cu usa pietonala este utila deoarece, de cele mai multe ori tinem in garaj, pe langa masina, numeroase obiecte utile, echipamente sau vehicule usoare. Fara a mai deschide complet garajul, poti avea acces rapid la tot ce se afla inauntru prin usa pietonala ce se incadreaza in design-ul general al usii BeneFit si permite cu usurinta accesul in interior fara a fi necesara deschiderea totala. Usa pietonala este prevazuta cu un amortizor montat in partea superioara ce asigura inchiderea acesteia evitand astfel distrugerea accidentala. Rama usii si manerele sunt din aluminiu eloxat estetic si rezistent la coroziune.

Usa de garaj cu usa pietonala

Automatizari usi garaj - SOMMER

 • -Consum redus de energie
 • -Fiabilitate si durabilitate ridicate datorita tehnologiei de functionare
 • -Lantul este stationar, astfel incat pierderea de energie este minima datorita faptului ca nu exista frecare precum in cazul tehnologiei cu lant circumferential
 • -Lantul nu necesita intretinere, nu trebuie uns, ceea ce inseamna ca nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei
 • -Sistem de autoblocare impotriva hotilor
 • -Posibilitate conectare bariera cu celule fotoelectrice
 • -Montaj usor si rapid datorita preasamblarii
Automatizari usi de garaj cu telecomanda

Usi de garaj tip rulou

Usi de garaj tip rulou
Usi pentru garaj tip rulou

Usa de garaj tip rulou este alcatuita dintr-un covor de lamele izolate de aluminiu, un sistem de ghidaje laterale, caseta protectie si o motorizare axiala. Datorita constructiei compacte, fara sine in interiorul garajului, usa tip rulou este solutia perfecta pentru garaje unde spatiul interior trebuie folosit la maxim, in care vrem sa avem un spatiu liber sub tavan sau in cazul garajelor atipice si in alte incaperi de utilitate. Usa se ruleaza in carcasa aflata deasupra deschiderii de intrare in exteriorul garajului sau in interior.

Detalii usi garaj tip rulou

Usi actionate electric sau manual, pentru garaj

Accentuam calitatea usilor de garaj la un pret bun

Sectionala sau tip rulou, usa de garaj, a castigat rapid popularitate in randul proprietarilor de case rezidentiale. Cu actionare manuala sau automata cu telecomanda, prezinta caracteristici inovatoare de siguranta, confort si securitate, iar, prin eleganta designului, finisajelor de suprafata, culori si stiluri, orice produs din gama porti de garaj, se integreaza perfect in arhitectura casei tale.

Oferim solutii ce presupun o gama completa de produse de inalta calitate, o abordare orientata catre clienti cu preturi competitive si nu in ultimul rand, garantia lucrului bine facut! Asiguram distributie si montaj usi de garaj: Timisoara, Targu Jiu, Valcea, Bucuresti, Slatina, Pitesti, Craiova, Sibiu, Arad, Cluj Napoca, Alba Iulia, Oradea la preturi foarte bune.

Firma Paticlic SRL, cu sediul in Timisoara, comercializeaza si asigura montaj pentru usi de garaj din segmentul rezidential cat si industrial. Reprezentam cel mai mare producator de usi sectionale si tip rulou din Romania. Portile de garaj se pot realiza la comanda, in orice dimeniune, si accesoriza in functie de preferinte, cu actionare manuala sau cu actionare electrica (telecomanda).

Calculator pret usa garaj