Rulouri exterioare cu protectie termica

Rulouri exterioare cu protectie termica

Rulouri exterioare aplicate sau suprapuse pe tamplarie

Rulourile exterioare cu protectie termica aplicate sau suprapuse pe tamplaria ferestrei sunt eficiente pentru a controla in mod natural temperatura din casa. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca, folosirea rulourilor iarna reduce consumul de energie termica cu aproximativ 10%, iar vara, folosirea unui rulou exterior pentru geam poate face un sistem de aer conditionat inutil.


Aplicate pe exterior, rulourile din aluminiu termoizolante sunt o solutie buna de umbrire, ofera o buna izolare termica si acustica cat si siguranta locuintei tale prin protectia anti-efractie ridicata. Cutia rolei cu lamele poate fi montata pe fata exterioara a deschiderii ferestrei sau suprapusa pe tamplarie. Durabilitatea inerenta a aluminiului si a compozitiei robuste garanteaza protectia impotriva intemperiilor, minimizand in acelasi timp intretinerea.


In zonele aglomerate si zgomotoase, asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului. Pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti. Iarna, actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii, astfel se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior. Protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina. Sistemele electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta in casa.

Modele rulouri exterioare cu protectie termica

Paticlic SRL este partenerul celui mai important producator de rulouri termoizolante aplicate sau suprapuse, avand cea mai mare fabrica de profil din Romania.

TermoStoruri Suprapuse pe ferestre

Rulourile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem este posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: TermoStor Unibox si TermoStor Unibox Plus. TermoStorul Unibox are capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil numai la exterior. TermoStorul Unibox Plus are capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil si la exterior, si la interior.

Rulourile pentru ferestre pot fi dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte. Din punct de vedere al actionarii, TermoStorurile se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Rulouri exterioare suprapuse pe fereastra

TermoStoruri aplicate pe ferestre

TermoStorurile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: TermoStoruri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).

Rulourile exterioare pot fi dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte. Din punct de vedere al actionarii se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi. Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara reduc temperatura.

Rulouri aplicate pe ferestre

Culori disponibile lamele 37 mm pentru rulouri exterioare

Culorile rulourilor pentru ferestre au fost create astfel incat sa acopere intreaga gama de posibilitati si cerinte disponibile. Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu au un inalt grad de finisare si prezinta combinatia perfecta intre util si estetic.

Culori rulouri exterioare

Actionari si accesorii rulouri exterioare

Sunt patru modalitati prin care pot fi actionate: prin telecomanda, actionare electrica din buton, prin manivela sau actionare cu panglica. Cu o astfel de gama diversa de optiuni, esti capabil sa operezi sistemul manual sau de la distanta, in functie de preferinta si desigur, buget.

  1. Actionare cu panglica, se recomandata cand vrei o varianta economica sau nu ai acces la curent electric in zona respectiva. Panglica este usor de folosit, nu necesita un efort fizic mare pentru a inchide si deschide rulourile.
  2. Actionare cu manivela, este indicata in special pentru rulourile lungi, aplicate pe usi, fiind chiar mai usor de folosit decat o panglica.
  3. Actionare cu telecomanda, din punctul de vedere al confortului actionarea prin telecomanda este ideala. Poti manevra rulourile de la distanta, din casa sau din curte.
  4. Actionare electrica cu buton, este o varianta comoda si confortabila. Poate fi un buton simplu sau un buton cu display LCD.
Actionari rulouri exterioare

Rulouri inteligente actionate prin internet

Rulouri inteligente actionate prin internet

Tinem permanent pasul cu cele mai noi tehnologii pentru ca produsele pe care ti le oferim sa iti asigure, zi de zi, siguranta si confort. Rulourile exterioare actionate prin internet sunt unice pe piata din Romania si pot fi actionate de oriunde din lume usor si rapid, fie ca detii un smartphone, sau o tableta. Jaluzelele se pot deschide si inchide de fiecare data cand doresti, la rasarit sau la apus de soare, fara alte dispozitive suplimentare. Vei fi inteligent cu un singur click!

Aplicatia Somfy Connexoon Ferestre pentru sistem iOS si Android


Aplicatia Somfy Connexoon Ferestre

Beneficiaza de promotii exclusive si preturi speciale

Cu o experienta de peste 12 ani, te asiguram ca beneficiezi de cea mai buna consultanta si orientare catre produsele de care ai nevoie!