Rulouri exterioare din aluminiu cu protectie termica

Umbra si racoare in mod natural! Rulouri exterioare electrice, inteligente, actionate prin internet, de oriunde din lume.

Rulouri exterioare electrice din aluminiu cu protectie termica pentru ferestre

Rulourile exterioare pentru ferestre, din aluminiu cu protectie termica, sunt eficiente pentru controlul natural al temperaturii din casa. Aplicate sau suprapuse pe tamplarie, rulourile electrice termoizolante reduc iarna consumul de energie termica cu 10%, iar vara, un sistem de aer conditionat devine inutil. Razele UV nu patrund in interiorul casei si astfel se previne incalzirea locuintei pe timpul verii.

Ruloul exterior se poate controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric, prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi. Actionarea rulourilor de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi, este unul dintre cele mai apreciate beneficii dimineata, atunci cand ai vrea sa te trezesti dar "patul" spune "mai stai".

Rulouri exterioare termoizolante si electrice

Rulouri exterioare aplicate sau suprapuse pe tamplaria ferestrei

Aplicate pe exterior, rulourile din aluminiu termoizolante sunt o solutie buna de umbrire, ofera o buna izolare termica si acustica cat si siguranta locuintei tale prin protectia antiefractie ridicata. Cutia rolei cu lamele poate fi montata pe fata exterioara a deschiderii ferestrei sau suprapusa pe tamplarie. Rezistenta inerenta a aluminiului si a compozitiei robuste garanteaza protectia impotriva intemperiilor, minimizand in acelasi timp intretinerea.

In zonele aglomerate si zgomotoase, rulourile exterioare, iti asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului. Iarna, actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii, astfel se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior. Te protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina.

Modele jaluzele exterioare ferestre cu protectie termica

Paticlic SRL este partenerul celui mai important producator de rulouri exterioare electrice, termoizolante, aplicate sau suprapuse, avand cea mai mare fabrica de profil din Romania.

Rulouri exterioare aluminiu suprapuse pe tamplarie

Rulourile exterioare suprapuse se monteaza impreuna cu tamplaria ferestrei. Avantajul acestui sistem este posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: TermoStor Unibox si TermoStor Unibox Plus. TermoStorul Unibox are capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil numai la exterior. TermoStorul Unibox Plus are capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil si la exterior, si la interior.

Rulourile pentru ferestre pot fi dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte.

Rulouri exterioare suprapuse pe tamplaria ferestrei

Rulouri exterioare aluminiu aplicate pe tamplarie

Rulouri exterioare aplicate pe tamplarie se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: TermoStoruri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).

Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara reduc temperatura.

Rulouri exterioare aplicate pe tamplaria ferestrei

Culori lamele rulouri

Culori disponibile lamele 37 mm pentru rulouri exterioare.

Culorile rulourilor pentru ferestre au fost create astfel incat sa acopere intreaga gama de posibilitati si cerinte disponibile. Disponibile intr-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu au un inalt grad de finisare si prezinta combinatia perfecta intre util si estetic.

Culori rulouri exterioare

Actionari rulouri

Sunt patru modalitati prin care poti actiona ruloul exterior: prin telecomanda, electrica cu buton, prin manivela sau actionare cu panglica.

  1. Actionare cu panglica, se recomandata cand vrei o varianta economica sau nu ai acces la curent electric in zona respectiva. Nu necesita un efort fizic pentru a inchide si deschide rulourile.
  2. Actionare cu manivela, este indicata in special pentru rulourile lungi, aplicate pe usi, fiind chiar mai usor de folosit decat o panglica.
  3. Actionare cu telecomanda, din punctul de vedere al confortului actionarea prin telecomanda este ideala. Poti manevra rulourile din casa sau din curte.
  4. Actionare electrica cu buton, este o varianta comoda si confortabila. Poate fi un buton simplu sau un buton cu display LCD.
Actionare manuala si electrica rulou exterior

Rulouri exterioare inteligente, actionate prin internet

Rulouri exterioare  inteligente, actionate prin internet

Tinem permanent pasul cu cele mai noi tehnologii pentru ca produsele pe care ti le oferim sa iti asigure, zi de zi, siguranta si confort. Rulourile exterioare pentru ferestre actionate prin internet sunt unice pe piata din Romania si pot fi actionate de oriunde din lume usor si rapid, fie ca detii un smartphone, sau o tableta. Jaluzelele se pot deschide si inchide de fiecare data cand doresti, la rasarit sau la apus de soare, fara alte dispozitive suplimentare. Vei fi inteligent cu un singur click!

Aplicatia Somfy Connexoon Ferestre pentru sistem iOS si Android

Aplicatia Somfy Connexoon rulouri exterioare electrice

Asiguram distributie si montaj rulouri exterioare in: Targu Jiu, Valcea, Pitesti, Bucuresti, Slatina, Craiova, Oradea, Ploiesti, Timisoara la preturi foarte bune.