Kituri automatizari porti, o noua expresie a confortului

Kituri automatizari porti

Rezidential • ianuarie 7, 2020 • PATICLIC

Kituri automatizari porti pentru orice tip de poarta.

Solutiile de automatizari porti pot fi montate atat pe portile rezidentiale cat si in cadrul celor industriale, indiferent de tipul de poarta sau de vechimea acesteia. Pentru ca accesul in curte sa poata fi realizat cat mai rapid si fara niciun fel de efort, nu ezitati sa achizitionati sisteme de automatizari porti.

Portile automatizate ofera intr-adevar o serie de avantaje. Este usor de inteles de ce in ultimii ani exista o crestere atat de mare in popularitate. Multe persoane doresc control asupra accesului, intimitate, securitate si desigur, comoditate. Deschiderea din telecomanda confera un plus de confort, iar functiile inteligente ale acestor sisteme confera protectie.

Dar, un sistem pentru porti automate isi atinge scopul doar atunci cand instalarea s-a facut optim si conform cu recomadarile producatorului.

Automatizarile pentru porti sunt oferite intr-o gama constructiva foarte variata. Tipurile de baza sunt automatizarile pentru porti batante si porti culisante pentru dimensiuni, greutati si caracteristici de montaj diferite, de la caz la caz.

Porti automate sau porti manuale?

Indiferent de natura factorilor care influenteaza o decizie, cele mai importante doua lucruri pe care sa le tii minte sunt: siguranta familiei si caminului tau.

Securitatea personala este maximizata, poarta poate fi actionata de la distanta, prin telecomanda, astfel incat nu trebuie sa parasesti siguranta unui vehicul inchis inainte de a accesa si securitatea proprietatii.

Tine cont de faptul ca 90% dintre portile manuale nu sunt inchise, pur si simplu, din cauza inconvenientului de a fi nevoit sa le deschizi si sa le inchizi, in special in conditii meteorologice nefavorabile.

Sistemele de porti automate – Un lux … sau un confort modern?

Vremurile s-au schimbat in industria sistemelor de automatizare pentru porti. Nu cu foarte mult timp in urma, portile automate actionate de la distanta prin telecomanda, erau considerate ca fiind nimic altceva decat un element de lux, accesibile ca preturi doar pentru oamenii bogati ai vremurilor.

Tehnologia a avansat atat de mult incat este prezenta peste tot in viata noastra. Securitatea a devenit o preocupare majora, iar oamenii au nevoie sa ia in calcul toate optiunile pentru a proteja intr-un mod cat mai eficient casele si familiile.

Un sistem automat pentru porti ofera o solutie practica. Este un produs care imbunatateste orice proprietate si ofera un confort de care toti se pot bucura. Cu toate acestea, exista inca multe intrebari care trebuie puse inainte de a continua.

Care kit de automatizare porti este potrivit pentru mine?

In unele cazuri, alegerea poate fi independenta de tine, intr-o anumita masura, pentru ca se ia in considerare locatia de intrare si mediulu din jur, dar si propriile tale viziuni din punct de vedere estetic si functional.

Exista anumite standarde care cer sa fie respectate pentru a obtine un sistem fiabil si de lunga durata. In urmatoarele randuri am incercat sa mentionam cateva dintre aceste standarde precum si consiliere in alegerea portilor si kit-ului de automatizare.

Intelegerea acestor diferente te ajuta sa decizi care optiune este cea potrivita pentru tine.

In primul rand, dispunerea proprietatii si a spatiului vor determina in final alegerea portilor, culisante ori cu balamale laterale, batante. Daca unitatea se inclina in sus spre casa acest lucru ar impiedica instalarea portilor batante, prin urmare o poarta culisanta ar fi optiunea cea mai practica.

Portile batante au nevoie de mai mult spatiu in deschidere spre interior, iar cele culisante au nevoie de spatiu de dechidere in lateral, stanga sau dreapta. In cazul in care cele doua optiuni sunt disponibile, preferintele personale sunt demne de urmat.

Conditiile necesare pentru portile cu deschidere batanta

Portile batante sunt cel mai frecvent utilizate, cei mai multi oameni prefera estetica perechii de porti automate datorita aspectului mai potrivit pentru proprietatile rezidentiale.

Terenul pe care poarta este asezata, in cazuri ideale, nu ar trebui sa aiba o cadere. In cazul in care configuratia terenului dicteaza in contradictoriu, acest declin ar trebui sa fie atenuat cat mai mult posibil in etapa de pregatire a lucrarilor din beton.

Pentru portile batante, greutatea este elementul care dicteaza in cea mai mare parte selectia automatizarii. Atunci cand este necesara o poarta cu greutate mai mare este nevoie si de putere mai mare in actionare.

Porti culisante automatizate, alternativa pentru case cu spatiu limitat

Cu o utilizare mai larga in zonele industriale, datorita deschiderii largi, portile liniare sunt alternativa excelenta pentru casele cu acces restrictionat. Spatiul mic sau poate o alee inclinata ar face functionarea portilor batante imposibila.

Portile culisante au nevoie de o pista (sina) care sa fie tot timpul curata si role. In cazul in care exista resturi, cum ar fi nisipul sau frunzele, gheata si zapada, acestea pot opri rotile sa alunece libere impiedicand functionarea corecta.

Kituri automatizari porti batante si culisante

Elementul de noutate in oferta noastra este un brand german SOMMER, implicat in productia de automatizari pentru porti si usi de garaj de inalta calitate. Caracterizate prin fiabilitate ridicata, functionare silentioasa si durabilitate motoarele SOMMER reprezinta un amestec de produse electronice si mecanica premium.

Electronicele incorporate in aceste dispozitive ofera largi posibilitati de setare si suport pentru o varietate de dispozitive periferice, cum ar fi sistemul de celulele fotoelectrice si multe alte sisteme de siguranta performante.

Automatizarile sunt caracterizate printr-o calitate exceptionala la un pret foarte accesibil. Achizitia se potriveste perfect intr-o investitie foarte profitabila pentru locuinta. Aceste motoare sunt recomandate ca fiind alegerea potrivita pentru oricine vrea sa automatizeze intrarea vehiculului in cladirea privata.

Instalarea sistemului de automatizare poate fi efectuata intr-un mod adecvat doar de un profesionist. Asigura-te ca firma de la care cumperi kiturile de automatizari porti ofera un montaj autorizat.