Cele mai bune usi de garaj – ghidul cumparatorului

Cele mai bune usi de garaj

Rezidential • octombrie 24, 2018 • PATICLIC

Cele mai bune usi de garaj intotdeauna creeaza si determina prima impresie si atractia asupra casei. Modernizarea este un proiect de imbunatatire a locuintei si necesita o planificare atenta. Poate parea un pic descurajant la inceput dar, este o investitie care va fi vizibila pentru anii urmatori.

Daca te afli in cautarea unei noi usi de garaj, aici ai informatiile necesare pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza. Acest ghid impartial de cumparare a usii de garaj te va ajuta sa gasesti cea mai buna usa de garaj pentru casa ta. Include informatii despre costuri si multe altele.

Deoarece cumparam numai una pana la doua usi de garaj pe parcursul unei vieti, pentru a te ajuta, am descoperit cativa factori care sunt importanti in cautarea ta.

Aspectul este de multe ori prioritatea de top pentru proprietarii de case atunci cand aleg o usa de garaj. Deoarece ocupa o parte semnificativa din fatada casei, alegerea usii de garaj potrivite poate avea un impact imediat asupra locuintei.

Cand te gandesti la culoarea panourilor sectionale, ia in considerare ca usa de la garaj sa se potriveasca cu peretii, ornamentele sau alte detalii ce tin de aspectul exterior al casei. Fiecare stil poate fi personalizat, de asemenea, cu o varietate de stiluri si configuratii de ferestre.

Alaturi de culoare, ferestrele pot avea un impact semnificativ asupra aspectului. Designul ferestrelor incorporate poate reflecta arhitectura casei si sporeste impresia pe care usa de garaj o va produce, ca si o continuitate.

Ingrijorat de intimitate? Avem mai multe optiuni de sticla netransparenta pentru a alege.

Arhitectura unei case este un factor important in alegerea unui design si a ferestrelor din usa garajului. Unele case arata grozav cu orice design, in timp ce unele case arata mai bine cu un anumit stil de usa de garaj.

Usi cu panouri sectionale

Usile de garaj din otel au devenit foarte populare deoarece sunt puternice, relativ ieftine si necesito o intretinere redusa. In plus, usile de garaj de otel de ultima generatie fac o treaba excelenta in a imita aspectul lemnului si frumusetea sa naturala.

Usa de garaj sectionala este tipul de usa cu cea mai mare popularitate in randul oamenilor si pentru un motiv bun. Unul din multele avantaje usii sectionale este deschiderea verticala.

Un alt avantaj este etansarea eficienta pe toate partile impotriva intemperiilor datorita modului lor de constructie si functionare. Optiunile de stil sunt un alt avantaj al sectiunilor, cu o gama de finisaje si culori disponibile pentru a se potrivi cerintelor tale.

In plus, usile sectionale pot fi fabricate si la comanda pentru uz casnic, ceea ce inseamna ca exista o mare varietate de aplicatii.

Usa sectionala

Sunt construite cu sectiuni de panouri care se deschid si aluneca in sus, apoi se curbeaza inapoi in garaj pe sine orizontale. Perfecte pentru automatizare, aceste usi ofera o alternativa buna la economia de spatiu.

Beneficiile unei usi sectionale de garaj

 • Siguranta si putere fantastica
 • Nu ai nevoie de un cadru de usa
 • Latime libera, ideala pentru vehicule mai mari.
 • Protectie excelenta impotriva vremii
 • Excelenta izolare fonica si termica
 • Eleganta si bine proiectata
 • Deschidere verticala
 • Disponibile in dimensiuni foarte mari pentru garaje mai mari
 • Disponibile intr-o gama de culori si stiluri atractive
 • Se pot fabrica la comanda pentru o potrivire perfecta

Usi rulou

Usile cu rulare sau rotative se deschid vertical, dar, spre deosebire de usile sectionale, aceste usi se inchid intr-o rola deasupra deschiderii garajului. Potrivita pentru instalatii cu spatiu liber, dar fara a sacrifica securitatea si izolarea. Usa rulou este cea mai diversa deoarece poate fi montata in interiorul si in exteriorul deschiderii garajului.

Usi garaj rulou

Principalul avantaj pe care il au usile tip rulou este dat de restrictiile de montaj mult mai permisive. Datorita faptului ca intreaga usa se roluieste intr-un cilindru, in partea de sus, face ca restrictiile cu privire la dimensiunile grinzii, stalpilor laterali si la adancimea garajului, necesara montarii usii, sa fie mult mai usor de respectat.

Beneficii

 • Deschidere verticala
 • Instalare rapida si usoara
 • Proprietati de securitate
 • Potrivite pentru automatizare sau functionare manuala
 • Calitati bune de izolare
 • Economie de spatiu, perfecta pentru garajele mici

Preturile usilor de garaj

Cat costa o usa de garaj?

Care este pretul tipic pentru o usa noua de garaj?

Ca si in majoritatea lucrurilor, preturile usilor de garaj vor fi dependente de tipul de usa, dimensiune si materialul pe care il alegi.

In medie, se plateste o suma intre 800 Euro – 1200 Euro pentru usi de garaj cu dimensuni standard. Mai jos este oferta noastra cu preturile pentru usile de garaj standard.

Latime(mm)Inaltime(mm)Preturi promotionale cu montaj si TVA incluse
Panouri alb/maro RIB.
Pret promotional
Panouri stejar
auriu/nuc/wenge RIB.
Pret promotional
25002000836 €1000 €
25002100858 €1025 €
25002250860 €1047 €
27002000868 €1048 €
27002100881 €1072 €
27002250900 €1100 €
30002000900 €1100 €
30002100912 €1125 €
30002250927 €1152 €

Aceste cifre includ taxele cu transportul si montajul. Insa singura modalitate de a stabili cu adevarat un pret pentru o usa de garaj care necesita dimensiuni si nuante diferite fata de cele prezentate mai sus, este sa ne contactati aici.

Variante personalizate sau standard?

Poti avea un stil specific in minte sau poate ai nevoie de o deschidere unica pentru usa de garaj. Daca cauti ceva care este in afara dimensiunilor usii de garaj standard sau daca doresti un stil pe care nu-l vezi in oferta, profesionistii nostri cu experienta te pot ajuta sa creezi usa exacta de garaj dorita si personalizata.