Optiuni de configurare la usa tip rulou pentru garaj

Usi tip rulou pentru garaj

Rezidential • octombrie 29, 2018 • PATICLIC

Usi tip rulou pentru garaj realizate cu lamele de 77 mm, din aluminiu la exterior si spuma poliuretanica la interior.

Ce este o usa tip rulou pentru garaj?

Spre deosebire de o usa de garaj sectionala, o usa de garaj tip rulou se preteaza pentru inchiderea garajelor cu spatii mici de montaj, acolo unde o usa sectionala nu poate fi instalata tocmai din aceasta cauza. Este o optiune practica pentru garaje, fara sine interioare, care functioneaza neted si usor.

Usile pot fi echipate cu lamele si cu gemulete pentru a oferi o sursa de iluminat natural in interiorul garajului. Sau, cu grile de ventilatie, pentru a asigura o flux constant de aer proaspat.

Ruloul usii este in esenta o perdea din lamele de aluminiu ce se rotesc (ruleaza) in partea de sus a deschiderii garajului.

Gama noastra de usi de garaj ofera un nivel ridicat de securitate si siguranta. Accesorii suplimentare sunt disponibile pentru a imbunatati diferite caracteristici daca este necesar!

Dimensiunea redusa a ruloului de lamele face ca usa sa poata fi instalata in locuri cu un spatiu limitat sau obstructionat. O solutie pe care alte tipuri de usi nu o pot oferi.

Daca in interiorul garajului ai diferite obiecte amplasate care ar putea bloca mecanismele usii de garaj sectionale, atunci raspunsul este o usa tip rulou.

Beneficii dintr-o privire …

Usile de garaj tip rulou pot fi adesea o solutie practica si datorita diverselor avantaje pe care le ofera!

Usi tip rulou pentru garaje

Un avantaj semnificativ este faptul ca usa de garaj de tip rulou solicita cerinte minime de spatiu. Este principala caracteristica care o face deosebit de importanta. Deschiderea verticala a ruloului inseamna ca poti sa optimizezi spatiul garajului si a caii de acces la maximul posibil.

Mecanismul de deschidere te ajuta sa parchezi masina in siguranta, aproape de usa, fara a impiedica deschiderea si inchiderea usii.

Un alt avantaj pe care o usa rulou cu lamele il ofera este capacitatea sa de a fi montata in spate, in mijloc sau in fata deschiderii.

Cele mai multe usi rulou cu lamele sunt facute la comanda si pot fi realizate conform specificatiilor exacte, indiferent de dimensiune. Exista o gama aproape nelimitata de culori pre-finisate, permitandu-ti sa descoperi cea mai potrivita usa pentru tine si proprietatea ta.

Finisaje si culori disponibile

In ceea ce priveste culorile in care poate fi produsa o usa de garaj tip rulou optiunile sunt:

Culori usi de garaj tip rulou

Usile de tip rulou pot fi cele mai diverse usi din punct de vedere al culorii.

Exista finisaje ce imita lemnul concepute special pentru a se potrivi cu ferestrele PVC si usile de intrare din fata, precum si pentru a oferi o optiune atractiva ce completeaza diferite stiluri de proprietate.

Siguranta de 3 tipuri: antiefractie, anticadere si antiobstacol

Siguranta este o preocupare fundamentala in dezvoltarea continua a gamei de usi.

Toate usile sunt complet compatibile cu CE si toate vin ca dotare standard cu dispozitive de varf de siguranta, dispozitive de detectare a coliziunilor si dispozitive antiefractie.

Usile tip rulou sunt dotate cu arcuri antiefractie – actiunea acestora consta in blocarea covorului de lamele cand se actioneaza cu forta asupra usii rulou.

In plus, pentru evitarea accidentelor si lovirilor in cazul in care o persoana sau un obiect se afla in spatiul usii in timpul coborarii, se foloseste un sistem de siguranta antiobstacol cu senzor in chederul inferior.

La intalnirea unui obstacol, usa se opreste.

La fel de important pentru o siguranta sporita este si sistemul de siguranta anticadere, care intervine in caz de urgenta – sustinand suplimentar usa.

Mototrul ideal in functie de dimensiuni si greutate

Alegerea motorului ideal pentru fiecare usa in parte, astfel incat sa functioneze optim, se face cu ajutorul unui program de la furnizor. Decizia in ceea ce priveste motorul se ia automat, in functie de inaltimea, latimea si greutatea lamelei – astfel, nu exista erori.

Aplicatii si informatii generale de dimensionare

usi rulou

Usa de garaj tip rulou este cea mai versatila dintre usile de garaj, deoarece poate fi fabricata la aproape orice dimensiune sau culoare. Cand ruloul usii se ridica pe verticala, aceasta poate fi instalat in spatele oricarei forme de deschidere a garajului. O alta situatie in care ar fi de dorit o usa cu rulare este atunci cand un garaj are un tavan deosebit de ridicat.

Usile de tip rulou pot fi fabricate in mai multe dimensiuni – chiar pana la 5300 mm latime si 4650 mm inaltime pentru usile comerciale.