Modele de porti si garduri metalice stradale

Porti si garduri metalice stradale

Rezidential • august 16, 2020 • PATICLIC

Atat subtile cat si moderne, colectia noastra de porti metalice batante sau culisante, si garduri metalice stradale, cu sipci orizontale, verticale sau oblice te ajuta la protejarea vietii private in timp ce adauga o nota de stil casei tale. Personalizeaza-ti accesul cu unul din modelele noastre de porti si garduri din aluminiu, pentru un exterior care sa reflecte personalitatea ta.

Casa ta, personalitatea ta

Fiecare detaliu conteaza.

Poarta ta este prima parte a casei tale pe care o vad oamenii, asa ca ar trebui sa fie exceptionala. Poti sa alegi un model de porti metalice cu linii orizontale, verticale sau diagonale, nuante de culori gri sau luminoase. In colectia DAVOS, ce cuprinde modele contemporane si clasice, sigur vei gasi poarta sau gardul metalic ideal pentru tine!

Fiecare curte are forma, dimensiunea si specificul ei. Din acest motiv portile metalice pot avea diferite modalitati de deschidere: batante, culisante, cu canate inegale sau poarta autoportanta.

Un ochi pentru detalii

Ultra rafinate si elegante, produsele noastre au toate beneficiile aluminiului mentinand in acelasi timp un stil modern si artistic cu aspect de perfeciune. Pentru cei care vor sa se distinga si care pun pret in egala masura pe calitate si estetica desavarsita se pot realiza ansambluri de profile striate Wave, in combinatie cu profile Chrome din aluminiu cu aspect de inox lucios.

Porti din aluminiu cu aspect de inox lucios
Porti din aluminiu cu aspect de inox lucios.

Fara imperfectiuni, cu profile compacte imbinate fara spatii sau aerisite, mascheaza de minune orice univers interior pe care il delimiteaza si in acelasi timp lasa aerul sa circule. Cu siguranta aceste porti metalice vor infrumuseta casa, oferind o nota de clasa si caracter.

Spatiul tau, nevoile tale

Alege un gard metalic, cu model solid, pentru a-ti mentine confidentialitatea sau un model aerisit pentru a da impresia unui spatiu nelimitat. Cu diverse combinatii de piese mixte disponibile si personalizare optionala, posibilitatile sunt nesfarsite. Acest garduri metalice, de generatie noua, ofera un concept atragator. Defineste-ti spatiul liber.

Pentru ca diferitele categorii de profile se pot combina in atat de multe feluri, iti poti personaliza si mai creativ modelul preferat cu tabla perforata pentru zonele aerisite, tabla disponibila in mai multe culori si cu diferite forme pentru perforatii. Tabla perforata se poate regasi la diverse modele. Totodata modelele de perforatii pot fi personalizate

Imbinari perfecte

Finisajele sunt ireprosabile, fara urme de sudura, fara polizari neregulate. Se pot alege suprafete mate, lucioase, texturate, metalizate sau imitatie de lemn.

Avand control complet asupra tratamentului si a-l stratului de pulbere aplicat, procesul de constructie face posibila realizarea unui finisaj uniform, intr-o mare varietate de culori si texturi, fara imperfectiuni, rugina sau deformare in timp, deci zero costuri de intretinere.

Nimic nu ramane la voia intamplarii. Te ajutam sa gasesti cu adevarat, din aceste modele de porti si garduri metalice, solutia care ti se potriveste din toate punctele de vedere. Asadar, ai la dispozitie si o gama de culori suficient de variata incat sa poti armoniza intreg ansamblul.

Motorizarea portilor

Deschizi poarta din masina, fara sa astepti ca cineva din familie sa-ti deschida. Portile metalice, atat cele batante cat si cele culisante, se pot motoriza cu diferite kituri de automatizare porti, batante sau culisante. Iata un confort real!

Fie ca ne referim la o poarta de acces pietonala, batanta ori culisanta, echiparea standard cuprinde toate acele elemente care fac poarta functionala. In cazul portilor metalice care urmeaza sa fie automatizate, elementele de inchidere nu sunt necesare, deci nu vor fi prezente. Insa pregatirea pentru automatizare va echipa aceste porti.