Avantaje rulouri exterioare cu izolare termica si fonica

Avantaje rulouri exterioare

Rezidential • noiembrie 6, 2018 • PATICLIC

Avantaje rulouri exterioare aplicate sau suprapuse pe tamplaria exterioara.

Ne place sa spunem ca suntem ghiseul unic pentru toate cerintele tale cu privire la rulouri. In acest scop, oferim in momentul de fata o selectie larga de rulouri exterioare de inalta calitate cu lamele din aluminiu si cu un grad mare de izolare termica. In plus, jaluzelele din aluminiu sunt convenabile si la preturi accesibile.

Avantajele oferite de rulourile exterioare din aluminiu nu se limiteaza doar la calitate si protectie ridicata antiefractie, ci imbunatatesc atat aspectul proprietatii cat si eficienta energetica. Asigura o clima interioara potrivita pe tot parcursul anului.

Ele ofera protectie impotriva frigului, caldurii excesive din timpul verii, zgomotului, ochilor curiosi si insectelor ori de cate ori ai nevoie.

Deoarece aluminiu este usor, robust si durabil, acesta asigura o functionare silentioasa si ofera valori bune de izolare, fiabilitate operationala si o calitate care trece cu brio testul timpului. Ramane relativ neafectat de rugina, de vant si vreme multi ani. Aluminiu este rezistent si potrivit pentru procesarea de inalta precizie.

Culori casete si ghidaje

Culori casete si ghidaje

Connexoon Rulouri

Connexoon rulouri

Rulouri exterioare actionate prin internet

Prezentare video SOMFY CONNEXOON

Sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine!

Tinem permanent pasul cu cele mai noi tehnologii pentru ca produsele pe care ti le oferim sa iti asigure, zi de zi, siguranta si confort. Rulourile exterioare actionate prin internet sunt unice pe piata din Romania si au 4 caracteristici speciale:

1.) Pot fi actionate de oriunde din lume.

Principalul avantaj al tehnologiei Somfy io este conectarea rulourilor la internet si actionarea acestora de oriunde din lume. Rulourile pot fi actionate usor si rapid fie ca detii un smartphone, fie o tableta cu sistem de operare Android sau iOS, de la Apple.

Jaluzelele se pot deschide si inchide de fiecare data cand doresti, la rasarit sau la apus de soare. Fara alte dispozitive suplimentare. Vei fi inteligent cu un singur click!

Inchide rulourile si protejeaza-ti casa intr-o clipa, cu un singur click.

2.) Pot fi actionate automat, in functie de scenarii multiple.

Programeaza scenarii pentru deschiderea si inchiderea rulourilor exterioare, conecteaza senzorii de vreme, ceasul sau chiar alarma. Totul e usor ca o joaca de copii, iar casa ta va fi protejata si confortabila.

3.) Asigura permanent posibilitatea de a verifica pozitia covorului lamelelor.

Verifica pozitia rulourilor si modific-o cu un singur click, in functie de nevoile tale, de la distanta.

Aplicatia Somfy Connexoon Ferestre pentru sistem iOS Apple

Aplicatia Connexoon Ferestre