O privire la usile sectionale pentru hale industriale si rolul lor

Usi sectionale hale industriale

Industrial • octombrie 22, 2018 • PATICLIC

In activitatea industriala este important sa investesti de la inceput in usi industriale sectionale de inalta calitate. Noi, PATICLIC SRL, ne mandrim cu o mare varietate de optiuni pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.

Daca ai un business, exista atat de multe lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a te asigura ca zona de afaceri are un apel prietenos. Unul dintre lucrurile pe care le poti face este instalarea usilor sectionale industriale.

Aceste porti se deschid, de obicei, pe verticala, ceea ce creeaza mai mult spatiu atat in ​​fata, cat si in spatele usii. Vei avea o arie mai mare de lucru in zona de activitate pentru a stoca mai multe articole daca ai acest tip de usi.

Usile sectionale pentru hale industriale au un design robust care le face ideale nu numai pentru uz industrial si comercial, ci si pentru uz institutional. Ele pot fi folosite ca usi de securitate in diferite centre, spatii tehnice sau sectii.

Sunt realizate din otel gros de gabarit sau din aluminiu care le face foarte rezistente si greu de rupt. Sunt, de asemenea, o alegere perfecta pentru hangare de aeroport si medii marine care pot fi atat de corozive, deoarece sunt rezistente la rugina.

Sunt construite utilizand mai multe sectiuni de panouri care pot rezista la utilizarea greoaie. Astfel de usi au, de obicei, panouri din otel dublu umplute cu spuma, precum si panouri din aluminiu incadrate cu geamuri care ofera o vizibilitate imbunatatita si de inalta calitate.

Avand în vedere ca aceste usi creeaza mai mult spatiu atat in ​​fata, cat si în spatele usii, poti sa parchezi vehiculul mai aproape de zonei de incarcare/decarcare.

Atunci cand usile sectionale pentru hale industriale sunt deschise, de obicei se pliaza si se aseaza sub tavan. Daca cladirea are un acoperia inclinat, se pot crea trasee speciale care sa permita deschiderea panourilor in linie cu acoperisul

Poti obtine chiar si o usa sectionala care se indoaie direct in perete, in cazul in care ai un spatiu liber.

Nu rata sansa sa gasesti o usa sectionala industriala care este fabricata pentru a satisface cerintele specifice de pe piata. O usa sectionala buna trebuie proiectata pentru a oferi servicii de incredere, precum si o usurinta exceptionala de utilizare.

De asemenea, trebuie sa existe un nivel exceptional de control al accesului. Sa poata rezista la volume mari de utilizare pentru a face fata volumelor de munca grele. Cand cumperi o usa sectionala industriala, este important ca aceasta sa ofere un nivel de fiabilitate si calitate fara compromis, nu numai pentru panoul de usa, ci si pentru sistemele automatizate pe care le utilizezi in afacerea ta.