Usi cu rulare si actionare rapida pentru depozite industriale

Usi cu rulare si actionare rapida

Industrial • octombrie 23, 2018 • PATICLIC

Usile cu rulare si actionare rapida sau usile cu actiune rapida sunt o solutie fantastica pentru spatiile industriale sau comerciale cu un volum mare de trafic sau cand controlul asupra mediului este esential.

Aceste usi rapide din PVC permit manipularea usoara a materialelor, un flux de lucru optimizat si incarcarea / descarcarea rapida si eficienta a bunurilor.

Cu usile rapide industriale, activitatile tale logistice vor functiona fara intreruperi si pierderi de productivitate. Acest lucru este esential pentru toti cei care activeaza in logistica, transport si depozitare.

Ambele usi – de exterior si de interior – cu rulare si actionare rapida sunt proiectate pentru trafic intensiv de intrare / iesire. Au un ciclu rapid si pot fi echipate cu senzori inteligenti si comenzi automate. Acest lucru are drept rezultat economii de timp si eficienta imbunatatita.

Functia principala a usilor de mare viteza este de a actiona ca o bariera. Ne protejeaza, economisesc energie si ne ajuta sa separam procesele pentru o productivitate optima. Si asta prin deschiderea si inchiderea foarte rapida si sigura de fiecare data cand sunt utilizate.

Cunoscute pentru viteza mare, intretinere minima si timp maxim de functionare, usile noastre ofera cea mai larga paleta de solutii pentru inchiderile industriale care se potrivesc oricarei nevoi.

Usi cu actiune rapida

Dispunem de o colectie impresionanta de inalta performanta in proiecte de tip roll-up, disponibile in configuratii variate.

Capabile sa se deplaseze cu 100 cm pe secunda, timpul de ciclu al usilor cu ridicare rapida maximizeaza economiile de energie prin minimizarea cantitatii de aer care poate scapa de fiecare data cand usile se deschid si se inchid.

​​Au capacitatea de a rezista impactului stivuitorului si de a se fixa imediat in spatele lor. Acesta este un avantaj imens in spatiul de depozitare, unde usile deteriorate pot insemna cheltuieli semnificative.

Usi cu rulare si actionare rapida ofera un avantaj competitiv?

Usi rapide industriale

Usile cu rulare rapida au multe aplicatii si pot fi utilizate de intreprinderi intr-o gama larga de sectoare. Acestea pot fi operate in diverse moduri, folosind comenzi de la distanta, butoane, cabluri si chiar senzori radar.

O serie de avantaje pentru a avea usi cu actionare rapida montate intern si extern, si aici sunt doar cateva dintre acestea:

Prevenirea transferului de caldura

Organizatiile care lucreaza cu alimente sau care au nevoie sa mentina o temperatura ambientala constanta in anumite incaperi pot folosi usi rapide. Utilizarea lor asigura ca temperaturile raman cat mai aproape posibil de constanta, in timp ce accesul ramane neingradit.

De exemplu, instalatiile de depozitare la rece trebuie sa fie pastrate sub o anumita temperatura, dar odata ce a fost deschisa o intrare, temperatura camerei va creste ca urmare a convectiei.

Utilizarea unei usi rapide reduce timpul de expunere la temperaturi scazute, la temperaturi exterioare ridicate si, prin urmare, reduce cantitatea de energie electrica necesara pentru mentinerea temperaturii camerei.

In plus, usile de mare viteza pot fi construite pentru a actiona ca izolatii excelente, oferind o bariera eficienta intre doua medii.

Zgomot, miros si transfer de particule

In acelasi mod in care usile cu ridicare rapida pot preveni scaparea aerului cald sau rece dintr-o incapere, acestea pot contribui si la prevenirea propagarii zgomotului, mirosurilor sau particulelor in aer.

Usi cu actiune rapida

Intr-o cladire in care se desfasoara activitati de preparare a produselor alimentare, este posibil sa nu fie de dorit ca mirosurile sa patrunda in locul de munca. Intr-un mediu de reciclare, usile cu rulare rapida pot ajuta la prevenirea scurgerii prafului si a altor particule in aer sau in alte sectiuni ale instalatiei.

In multe industrii, zgomotul este o problema si este posibil ca muncittorii sa aiba nevoie de echipament personal de protectie pentru a reduce riscul pierderii auzului. Prin instalarea usilor cu rulare, zgomotele puternice pot fi inglobate in anumite zone, reducand inconvenientele si imbunatatind siguranta in alte zone ale cladirii.

Linistita si stabila

Pe langa faptul ca ajuta la izolarea zgomotului intr-o anumita sectiune, sunt proiectate sa functioneze cu zgomot minim. Acest lucru poate fi necesar pentru a asigura siguranta in anumite medii de lucru.

In plus, aceste intrari pot fi echipate cu dispozitive de protectie impotriva vantului pentru a se proteja impotriva curentilor puternici care, altfel, ar putea afecta fiabilitatea.

Usile cu rulare si actionare rapida nu sunt doar capabile sa imbunatatwasca eficienta, utilizarea lor reduce costurile si ofera intreprinderilor un avantaj competitiv.

Desigur, este necesar sa cumparati echipamente de la un producator cu reputatie pentru a fi siguri de calitate si eficacitate.