Descopera magia copertinelor retractabile in zilele de vara

Copertine retractabile terasa

Rezidential • noiembrie 2, 2018 • PATICLIC

Vrei sa te bucuri de soarele de dimineata in timpul micului dejun?

Sau poate vrei doar sa creezi mai multa umbra in cel mai fierbinte moment al zilei si sa te bucuri de magia copertinelor retractabile in zilele toride de vara.

Cu ajutorul unei copertine retractabile, tu esti cel care decide cat de umbrita si racoroasa este terasa ta.

Alegi pur si simplu modelul care se potriveste cel mai bine terasei sau gradinii tale. Pergolele si copertinele noastre pentru terase sunt perfect rezistente la vant, robuste, durabile si foarte elegante.

O gama variata de sisteme de umbrire iti stau la dispozitie ca tu sa beneficiezi de o reglare optima a luminii si o umbrire naturala in cele mai diverse situatii. Coperninele sunt atat pentru locatarii unui bloc, proprietarii de case si vile, cat si pentru restaurante, terase sau hoteluri.

Ne-am convins ca esti gata sa te bucuri de viata in aer liber. Ce zici de un pahar racit de rosé si unele aperitive in propria ta oaza pasnica?

Oferim totul pentru ca tu sa te bucuri de momentul in care te afli cat mai mult posibil. Nu numai ca ne place sa stam la umbra, ci sa ne bucuram si de viata traita in aer liber, indiferent de conditiile meteorologice.

Solutia perfecta? Sa vedem cateva avantaje!

Timpul pe care copii il petrec uitandu-se la un televizor, un computer sau o tableta este in detrimentul imaginatiei lor. Asigura-te ca petrec mult timp afara. Datorita unei copertine in aer liber sau a unei pergole vor avea doar avantaje.

Un copil care se bucura de natura va rade mai mult, va fi mai fericit si va invata sa aprecieze bucuria naturii. In plus, isi consuma mult mai bine energia, astfel, va dormi mai bine dupa ce s-a jucat afara pentru o vreme.

Transforma-ti gradina intr-un paradis de joaca in aer liber.

Copertinele de exterior sunt o solutie excelenta pentru acest lucru. Creezi un refugiu de distractie in gradina proprie in conditii de siguranta. Copii pot sa deseneze, sa picteze, sa citeasca sau sa-si faca temele.

Este important ca ei sa fie cat mai activi in aerul proaspat. Mai multe jocuri distractive in aer liber cu atat mai bine!

Pentru iubitorii de gratare un sistem de umbrire este indispensabil. O masa delicioasa sau un gratar sub terasa va impresiona intotdeauna prietenii. O pergola este, de asemenea, perfecta pentru meditatie si relaxare sau petreceri pentru copii.

Copertine cu brate retractabile, pergole si umbrare

  • IBIZA – Copertine cu brate retractabile (pentru zone comerciale si rezidentiale, unde pot umbri terase, ferestre, vitrine si intrari in magazine)
  • MONACO – Copertine cu brate retractabile cu sistem de fixare variabil (pentru zone comerciale si rezidentiale, unde pot umbri terase, ferestre, vitrine si intrari in magazine)
  • ATHENA – Copertine cu monobloc, cu brate retractabile (pentru zone comerciale si rezidentiale, unde pot umbri terase, ferestre, vitrine si intrari in magazine)
  • NEPTUN – Copertine monobloc cu multiple brate retractabile (la fel, pentru zone comerciale si rezidentiale, unde pot umbri terase, ferestre, vitrine sau intrari in magazine, cu avantajul ca pot fi comandate pe dimensiuni foarte mari de pana la 21 m latime)
  • SOL – Copertine pentru balcoane, cu brate fixe
  • LUNA – Copertine cu brate basculante pentru ferestre fara balcoane
  • TERASA – Pergola monobloc cu caseta pentru umbrirea teraselor si a acoperisurilor transparente
  • VENUS – Pergole retractabile cu stil destinate acoperirii teraselor, in zone rezidentiale sau la hoteluri si restaurante
  • BALI– Umbrare fixe, modulare, cu diverse forme, destinate atat zonelor comerciale, cat si celor rezidentiale

Arta de a controla lumina. Vacanta in curtea proprie

Natura rezolva cele mai grele probleme folosind cele mai simple si mai usoare metode. Sistemele de umbrire raman cele mai eficiente si placute solutii de a controla nivelul luminii si temperaturii aerului din mediul ambiant. O copertina retractabila extinde confortul casei.

Blochezi soarele, nu vederea!

Cautarea umbrei nu inseamna doar confort. Inseamna si protejarea sanatatii. Constientizarea si ingrijorarea cu privire la efectele negative ale soarelui asupra pielii si ochilor sunt in crestere. Protectia impotriva radiatiilor UV daunatoare, in special pentru copii, este importanta in planificarea spatiilor de locuit in aer liber.

Copertinele ofera avantajele protectiei impotriva soarelui fara a compromite viziunea, astfel incat scapi de efectele negative ale radiatiilor UVA si UVB.

Ploaie sau soare, zi sau noapte, in timpul verii sau iarna, datorita copertinelor retractabile te poti bucura de aerul proaspat pe tot parcursul anului impreuna cu familia. Mese si distractii din primavara pana in toamna! Asta inseamna magia copertinelor retractabile!

In cele din urma, alegerea tipului de copertina retractabila potrivita pentru casa ta este o chestiune de preferinta personala. Unii proprietari prefera o copertina manuala, deoarece nu depinde de electricitate. Altii considera confortul unei copertine motorizate cea mai buna optiune.

Te putem ajuta cu informatii pentru a gasi solutia perfecta de umbrire. Doar contacteaza-ne!