Securizare si protectie cu grilaje metalice performante

Grilaje metalice performante

Industrial • noiembrie 26, 2018 • PATICLIC

Siguranta si protectie avansata cu ajutorul unor grilaje metalice performante. Indiferent daca vorbim despre sectorul public, comercial, industrial sau rezidential, protectia si securitatea bunurilor reprezinta o prioritate zilnica.

Noile variante de grilaje metalice performante, cu lamele, tuburi si profile metalice pot acoperi nevoile de siguranta pentru toate sectoarele. Ideale pentru parcarile garajelor, aeroporturilor si a altor deschideri de mare trafic, grilajele metalice de inalta performanta functioneaza de pana la de 3 ori mai rapid decat grilajele standard.

Sistemul a fost dezvoltat pentru a furniza performante avansate in aplicatiile industriale si comerciale generale. Acolo unde, securitatea persoanelor, valoarea bunurilor si limitarea accesului, sunt preocupari principale. Delimitarea magazinelor din centrele comerciale si protejarea vitrinelor stradale reprezinta cele mai des intalnite utilizari ale acestor sisteme.

Performantele grilajelor noastre raspund cererii de fiabilitate, durabilitate si eficienta. Dimensiunile nu sunt standard, ci se stabilesc punctual, in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat. Pot fi folosite si pentru separarea spatiilor in cladiri de birouri de tip „open space” sau a spatiilor de parcare.

Din nevoia de a bifa cu succes obiectivul sigurantei, evidentiem avantajele pe care le prezinta grilajele metalice performante.

O bariera fizica in calea raufacatorilor

Pentru proprietarii de afaceri, securitatea cladirilor, a clientilor si a posesiunilor lor este extrem de importanta. Totul, de la agentii de paza la camerele de supraveghere, este folosit pentru a te asigura ca toate aceste lucruri sunt protejate corespunzator. O modalitate foarte buna de a adauga un plus de protectie este un grilaj de securitate metalic.

Problema de baza cu majoritatea sistemelor de securitate este ca ele depun eforturi pentru a descuraja raufacatorii, nu pentru a-i impiedica. Grilajele metalice de securitate furnizeaza un deziderat fizic oricarui infractor care ar putea gandi sa intre in cladirea ta.

Reprezinta bariera perfecta care protejeaza bunurile, documentele, sau chiar persoanele de actiuni rauvoitoare.

Dar ce anume inseamna grilaje metalice performante?

Rulourile metalice se gasesc intr-o varietate de stiluri si materiale. Dar, la nivelul lor cel mai de baza, sunt o colectie de bare si bobine care sunt plasate pe usi, ferestre sau spatii goale. Acestea sunt comune in vitrine, mall-uri si spatii de depozitare cu amanuntul. Dar, pot fi folosite in orice loc in care proprietarul doreste sa-si protejeze spatiul de vizitatorii nedoriti, fiind in acelasi timp capabil sa vada fizic in spatiu.

De exemplu, grilajele metalice performante permit proprietarilor de magazine sa aiba ferestrele vizibile in orice moment al zilei si al noptii, dar sa isi pastreze siguranta afacerii.

Altele decat securitatea de baza, de la intrarile prin efractie, grilaje de securitate sunt, de asemenea, de ajutor in reducerea actelor de vandalism care se pot intampla la un magazin. Prin plasarea unei bariere fizice intre pereti si orice posibil atacator, faci extrem de greu defaimarea proprietatii.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale grilajelor metalice antiefractie este ca, odata instalate, iti ofera o protectie constanta, fara taxe suplimentare si fara intretinere. Se pot instala permanent sau pot fi atasate la role, astfel incat acestea sa fie deplasate in interior si in exterior ori de cate ori este necesar.

Este important sa ai intotdeauna un grilaj instalat profesional. O instalare necorespunzatoare poate duce la indepartarea cu usurinta, blocand astfel, oricare dintre beneficiile de securitate.

Aspect placut si vizibilitate sporita

Grilaje performante

Transparenta, confort si siguranta!

Prezenta grilajelor metalice nu trebuie nicidecum sa afecteze aspectul spatiului vizat. Din acest motiv, rulourile grilajelor pot multumi orice exigente cu privire la partea estetica.

ProfiLight este un sistem transparent de inchidere a spatiilor. Ofera o combinatie eficienta de siguranta si transparenta in acelasi timp. Sistemul este certificat conform standardelor EN 13 241 -1, clasa M2. ProfiLight poate fi folosit atat pentru delimitarea spatiilor interioare, cat si pentru securizarea vitrinelor magazinelor stradale.

In cadrul rezidential, cele mai dese utilizari sunt pentru inchiderea teraselor, piscinelor, serelor si a foisoarelor. In cazul folosirii in spatii comerciale, cele mai dese utilizari sunt pentru delimitarea spatiilor in: magazine in cadrul galeriilor comerciale, hoteluri, restaurante, banci, farmacii si cladiri de birouri.

.

Solutii variate, adaptate pentru fiecare situatie

Grilaje

Pentru a multumi orice exigente, oferim grilaje metalice performante, adaptate in functie de situatie, care se pot realiza in mai multe variante, cu lamele, tuburi sau profile cu insertii din policarbonat. Toare componentele vizibile ale grilajelor metalice se pot vopsi in orice culoare RAL. Iar atunci cand functia principala, cea de siguranta, nu este necesara, grilajele se pot ridica, lansand spatiul liber.

Aceste optiuni, combinate cu o gama larga de stiluri de zabrele, inseamna ca grila poate fi adaptata la cerintele individuale de gust sau design.

Adaptabilitatea reprezinta atuul de care se bucura toti cei care apeleaza la grilajele metalice performante. Daca pentru unele situatii este ideal un sistem de actiune si inchidere automat, pentru altele se pliaza mai bine un grilaj metalic sau un rulou cu actionare manuala.