Avantajele usilor metalice multifunctionale sau antifoc

Avantajele usilor metalice multifunctionale sau antifoc

Industrial • septembrie 14, 2018 • PATICLIC

Daca construiesti o cladire, vei avea nevoie de usi, nu?

Fiecare cladire are usi.

Prin urmare, alegerea celor mai bune usi metalice multifunctionale devine o sarcina importanta. Iata cateva din avantajele usilor metalice multifunctionale.

Paticlic SRL va ofera usile de care aveti nevoie dintr-o singura sursa.

Usi laminate din otel pentru a indeplini cele mai exigente standarde de siguranta impotriva incendiilor, dimensiuni neobisnuite de deschidere si cerinte estetice exigente si sunt disponibile pentru aplicatii comerciale, industriale sau institutionale.

O varietate de modele si o serie de caracteristici optionale permit personalizarea oricarei usi cu rezistenta la foc la nivelul de protectie necesar pentru aplicatia dvs. specifica.

Unul din avantajele usilor metalice multifunctionale, dar si cel mai important, pur si simplu, usile antiincendiu salveaza vieti.

Aceste usi specializate sunt testate si sunt construite pentru a rezista la incendii cat mai mult posibil. Au caracteristici de siguranta vitale si intr-adevar pot face diferenta.

Caracteristicile usilor metalice antiincendiu

Usile metalice antiincendiu ofera bonusuri suplimentare de:

  • Putere in plus
  • Mai multa siguranta
  • Durabilitate sporita
  • Protectie extinsa impotriva incendiilor.

Fabricate din otel, usile din metal rezistente la foc prezinta o rezistenta mult mai mare la conditii nefavorabile extreme. Atunci cand sunt făcute la comanda, pot fi modelate pentru a se potrivi intr-o varietate de spatii.

Cu un aspect potrivit usile metalice multifunctionale indeplinesc toate functiile necesare unui proiect industrial sau rezidential.

De la usi interioare rezistente din otel si usi exterioare Paticlic SRL ofera o gama ampla cu diverse variante de culoare si echipamente. Aspectul consistent si uniform le fac deosebit de ideale pentru proiectele de constructii.

Acoperim intreaga gama de cerinte, indiferent daca este necesara o usa rezistenta la foc, izolata fonic sau de securitate. Usile arata intotdeauna excelent cu o gama larga de culori disponibile si o gama variata de modele, care pot fi extinse si pentru a include diferite tipuri de accesorii daca este necesar.

Toate usile comercializate de noi respecta deja nu numai standardele stricte europene dar si standardele de calitate. Cu o varietate uriasa de design, inginerie si variante de asamblare, usile industriale pur si simplu indeplinesc toate cerintele.